KORIKA: hi-tech arcpakolások - ami Önnek kell!

szájmaszk

A KORIKA márka lapmaszkjai azon újdonságok közé tartoznak amelyekről semmiképp nem szabad lemaradnia!

Észrevette, hogy az ázsiai nőknek milyen gyönyörű az arcbőrük? A nők Ázsia-szerte naponta minőségi természetes és high-tech termékekkel ápolják arcukat. KORIKA maszkokkal Önnek is új kozmetikai szertartást alakíthat ki! Alakítson ki új kozmetikai szertartást. Saját tapasztalataim alapján ennek része lehet valamelyik új KORIKA maszk is. Három terméksorozatból választhat, és ha nem tudná, melyik legyen az, közülük néhányat kipróbáltam, és pontosan tudom, miért is fognak tetszeni...

KORIKA NaturBeauty

Az ebbe a sorozatba tartozó maszkok gleccserekből származó ásványvizet és tiszta, természetes kivonatokat tartalmaznak. A vászonlapok könnyen széthajthatók, és a 15-20 perces alkalmazás villámgyorsan letelik. A 3D technológia révén a maszk úgy tart az arcon, hogy akkor sem mozdulna el, ha futna vele! De jobb egyet pihenni. Engem a Papayás exfoliáló lapmaszk fogott meg. Kellemes illatú, a finom biocellulóz lap eltávolítja a szennyeződéseket és megszünteti az elszürkült bőrtónust. Szuper! Fagyos időben a Tápláló, mandula kivonatos lapmaszk is érdekes volt. A kiszáradt arcbőr számára tökéletes balzsam, a bőr bársonyos maradt utána. Jól fog jönni akár egész évben is – különösen, ha csak néhanap foglalkozik magával, mivel ez a koreai maszk hosszú időre táplálja a bőrt! 

arcmaszk

KORIKA StarBeauty

A StarBeauty sorozat exkluzív finomságok sokaságával kényezteti az Ön bőrét. A 24 karátos aranytartalmú, világosító, két lépéses pakolás megbirkózik az első mimikai , de egyéb ráncokkal és a kitágult pórusokkal is, és mivel alkalmazása során képes akár 5 °C hőmérséklettel is csökkenteni az arcbőr hőmérsékletét, láthatóan kifeszített állapotban hagyja azt. Biztosan Ön is ugyanúgy oda lesz érte, mint én! Lehet, hogy a Csigakivonatos revitalizáló arcpakolás egy kis bátorságot igényel. Fél tőle? Semmi gond! Oly ragyogóvá teszi a bőr, hogy gyorsan hozzászokik, ehhez a - hogy is mondjam csak - szokatlan összetevőhöz. Az Aktívszenes és agyagos tisztító arcpakolás viszont a fekete pontok és a felesleges zsír elleni harcban felülmúlhatatlan. Egyszer próbálja ki, és más fekete pont elleni arcpakolás már nem fordul majd elő az otthonában.

KORIKA SciBeauty

Ezek a legmagasabb luxust képviselő pakolások, és valóban dögösek! 2x arcpakolás áll rendelkezésre: méregtelenítő és az anti-stressz. Hialuronsav tartalma révén, mindkettő megbirkózik a hervatag bőrrel, mely nehezen tűri az oxidatív stresszt. De ami nekem ezen a sorozaton még jobban tetszik, az a Regeneráló kézpakolás (shea vajjal), a Regeneráló lábpakolás (allantoinnal és számos gyógynövénnyel, beleértve az én imádott levendulámat is) és a Hidrogél ajakpakolás (kollagénnel).

No igazán, mikor gondolt utoljára arra, az egész testét ápolja? Talán itt az ideje, hogy elkezdje, mégpedig KORIKA pakolásokkal!