Könnyed nyári smink

fiber xtreme top

A nyár rengeteg lehetőséget kínál. Szeretnél jól kinézni, de mégis kevesebb sminket használni, hogy ne terheld bőröd. Lehet szó egy medencés partiról vagy egy fesztiválról, elegendő kiemelni az orcákat vagy a tekintetet és máris lenyűgöző lehetsz! A L’Oréal Paris új sminktermékeivel még sosem volt egyszerűbb!

A kevesebb néha több

A napbarnított bőr nem igényel több réteg alapozót, hogy gyönyörű hatást keltsen. Ha hosszantartó sminket készítesz, kezdd az Infallible kollekció egy báziskrémjével. Ezután jöhet egy könnyed réteg Bonjour Nudista BB krém, mely egységesíti a bőr tónusát és elfedi a kisebb bőrhibákat. Ezután, ha úgy érzed, szemkörnyéked vagy sötétebb karikáid még láthatóak, használd a True Match The One korrektort, amely magas pigmentációjának köszönhetően nemcsak kiemeli tekinteted, hanem elfedi és kiegyenlíti a sötétebb részeket is. A púdert most elhagyhatod, hagyd bőröd lélegezni! Egy folyékony highlighterrel orcáidat könnyedén kiemelheted, arcod üde és friss megjelenéséért.

fiber xtreme foto

Ellenállhatatlan tekintet

Vízálló smink készítésekor felejtsd el a szemhéjfestéket! Könnyen elkenődhet, ezzel kellemetlen foltokat okozva a szemkörnyéken, és folyamatos korrekciót igényel. A nagy melegben elegendő lehet csupán két termék, hogy bármikor gyönyörűnek érezhesd magad: egy vízálló szempillaspirál és szemhéjtus. Húzz határozott, egyenletes tusvonalat felső szemhéjadon a Superliner Tattoo Signature szemhéjtussal, így kihangsúlyozhatod szemeid, és szempilláid is sűrűbbnek látszódnak. Végül használj vízálló szempillaspirált, amit akár több rétegben is felvihetsz.

PRO TIPP:

Az extra hosszú, és káprázatos pillákért próbáld ki az új, vízálló Falsh Lash Superstar Xfiber Xtreme Resist szempillaspirált. Különleges formulájának köszönhetően a ragyogó műszempilla hatás akár egész nap tart! 

fiber xtreme foto

Hab a tortán

Egy élénk színű ajakrúzs gyönyörűen kiegészíti szemsminked. A hosszantartó hatás érdekében válaszd az új Infaillible ajakrúzst.