Kipróbálta már a csiga kivonatot? Nem? Mire vár még?

A Mizon márka Dél - Kóreából származik, és nagyszerű természetes kozmetika gyártásával foglalkozik. Az ázsiai piacon a legkelendőbb márkák közé tartozik, és már Európában is elkezdett terjeszkedni. A Mizon márka olyan nem mindennapi összetevőket használ, mint például a csiga szekréció szűrlete, a kígyó - és méhméreg. Én már többek között kipróbáltam a Multi Function Formula terméket, amely a komplex arcápolás érdekében éppen a csiga szekréció szűrletét használja.

csiga kivonat

Miért éppen a csiga kivonata?

A csiganyálka, amely lehetővé teszi a csigák számára a mozgást, gazdagon tartalmaz allantoint, glikolsavat, kollagént, A-, E- és C-vitamint, továbbá elasztint is. Ezeknek az összetevőknek jótékony hatásai vannak, amelyek a bőrön szinte azonnal láthatóvá válnak. Azok a hatóanyagok, amelyek a csiga kivonatában találhatóak, már rövid használat után elindítják a bőr regenerációját és megelőzik a ráncok, valamint az apró vonalak képződését. A bőr feszesebb, egészségesebb és természetesen gyönyörű hatású lesz tőle, továbbá láthatóan javítja annak szerkezetét is. Azért, hogy be tudjam Önöknek bizonyítani a Mizon kozmetika hatékonységét, a következő öt terméket a saját bőrömön próbáltam ki és készítettem róluk egy rövid áttekintést.

A Mizon Multi Function Formula tisztító hab finom, szinte selymes állagú, amely kitisztítja az arcbőrét, egységesíti a bőr tónusát, összehúzza a pórusokat, ráadásul mindez már az első használat után láthatóvá is válik. Igazán kellemes, illata gyönyörű, öblítése egyszerű, az arcbőrt pedig szép simává és fényessé teszi. Ráadásul a felvitele során igazán kevés mennyiség is elegendő, ugyanis jól habzik. Ezáltal a 60 ml - es kiszerelés hosszú ideig kitart.

A Mizon Original Skin Energy Snail arcmaszk a ráncok ellen elsősorban a könnyű applikálásával nyűgözött le engem - az egyszerhasználatos csomagban van egy kis, arcalakú lepedőcske, amelyen külön lyukak vannak a szemekre és az orra. Ennek a lepedőcskének az egyik oldala 74% - os csiga szekréció szűrletét tartalmazó géllel van vastagon bekenve. Ezt a lepedőcskét kell az arcra helyezni, amelyről miután a gél szépen rásimult az arcra, le kell húzni a fóliát és 15 - 20 percig hatni hagyni. A lepedőcskén maradt gélt szintén fel kell használni, méghozzá úgy, hogy kopogtatós mozdulatokkal felviszi az arcára. Ez a maszk összehúzza a pórusokat, egységesíti a bőr tónusát és harcol az arcbőr minden tökéletlensége ellen. Kijelenthetem, hogy a maszk ténylegesen egységesítette az arcbőröm tónusát és igazán kellemes volt, viszont a tökéletlenségek nem tűntek el. Lehetséges, hogy ez azért van, mivel én csak egyszer próbáltam ki a maszkot és a hatása csak többszöri használat után lesz látható.

A Mizon Multi Function Formula regeneráló krém összesen 92 % - os csiga szekréció szűrletet tartalmaz! Ez teszi lehetővé az arcbőr gyors és intenzív regenerálását, valamint a tökéletlenségeitől való megszabadulást.  Ezt a krémet már huzamosabb ideje használom és elmondhatom, hogy az arcbőröm simább, fényesebb, egységesített, a pórusaim pedig jobban össze vannak húzódva. Ezen kívül a kolléganőimet is lenyűgözte az, ahogyan a krém kisimította az arcbőrüket és eltüntette a kisebb, pattanások utáni hegecskéket és más tökéletlenségeket. Minden bőrtípusra alkalmas, de különösen a ráncoktól szenvedő és problematikus arcbőrre. Ezt a krémet érdemes lehet egy szemkrémmel együtt használni, ugyanebből a kollekcióból.

A Mizon Multi Function Formula szemkrém, amely egy praktikus tubusban van, kisimítja a szemek körüli ráncokat, nagyon könnyű állagú, frissítő (enyhén hűt) és tökéletesen felszívódik. Az átfogó ránctalanító kezelés érdekben használja a regeneráló krémmel együtt.

A Mizon Multi Function Formula BB Krém szintén nagyon könnyű állagú, tökéletesen tapad a bőrhöz, egységesíti annak tónusát és befedi az apró tökéletlenségeket. Annak ellenére, hogy az összetétele könnyű, a fedőképessége nagyon jó, így használat után az arcbőre igazán ragyogó lesz. Ráadásul ez a krém a csiga szekréció szűrletének köszönhetően táplálja, regenerálja, fiatalítja és egyben erősíti is az arcbőrt.

Mónika