Kik az UD nagykövetei és miért inspirálóak?

Urban Decay nagykövetek

"Pretty Different" a sminkimádók himnusza azoknak, akik nem követik a szabályokat - mondja Wendy Zomnir az Urban Decay társalapítója. Ez az egyediség előtti tisztelgés, mert mindannyian mások és különlegesek vagyunk. Ideje emlékeztetni az embereket, hogy a smink mindenkié, a smink szórakoztató, vad és váratlan.

Az Urban Decay 4 nagykövetet mutat be, akik képviselik a "Pretty Different" szellemiséget. Egy úttörő együttes, akik a szabályok elfogadása helyett az egyediség bajnokai. Mert a különbözőség nem azt jelenti, hogy „furcsa” vagy a status quo-val ellentétes - ez azt jelenti, hogy te, Te vagy.”

Szeresse a testét akárcsak Lizzo

Az amerikai énekes és rapper nemcsak az Egyesült Államokban, hanem az egész világon népszerű. 2020-ban a Cuz I Love You (Deluxe) albumával elnyerte a Grammy díjat a BEST URBAN CONTEMPORARY ALBUM kategóriában A lenyűgöző dalai mellett jól ismert a szexizmus, homofóbia és test-szégyenítés elleni harcosaként. Rendszeresen kifejezi a teste iránti szeretetét Instagramon: @lizzobeeating.

Mi az UD titka a gyönyörű sminkhez? Próbálja ki a bőrszerű matt Stay Naked sminket és frissítse a megjelenését pirosítóval, highlighterrel, bronzosítóval vagy próbálja ki egyben a Stay Naked Threesome hármasban.

Inspiráljon másokat, mint Joey King

20 éves Los Angeles-i színésznő, aki manapság az egyik leghíresebb és legnépszerűbb fiatal színésznő - @joeykin. Láthatta őt olyan filmekben, mint a Kissing Booth vagy a nagyon népszerű The Act TV-show. Szépséges sminkjéhez a Stay Naked 10 NN árnyalatú alapozót használja, a tökéletes megjelenéséhez pedig a Baja árnyalatot választja a Born to Run szemhéjpúder-palettáról.

Álljon ki magáért, mint Karol G

Ez a kolumbiai énekes megnyerte egész Latin-Amerika szívét, és sok latin nőnek adott hangot és erőt. Zenei műfaja a reggaeton, amely manapság nemcsak a latin-amerikai, hanem minden spanyol nyelvű országban népszerű. Számos fontos díjat nyert, és rajongói szívét is, Ön is egy lesz közülük? Kövesse @karolg-t!

Karol szereti a csillogást a Heavy Metal Glitter szemhéjtussal, Ön bemernéd vállalni? Használhatja szemhéjtusként vagy ecsettel a szemhéjon eloszlatva, kombinálva a kedvenc szemhéjfestékével! Mi teszi ezt még szexibbé? Természetesen a nagy szempillák! Próbálja ki a különleges Perversion szempillaspirállal a szempillák volumenének és hosszának növeléséért.

CL hangosan kinyilvánítja véleményét, Ön is?

CL teljes neve Lee Chae Rin, Instagramon @chaelincl-ként ismert. Dél-koreai énekes, rapper, táncos és színésznő. A K-pop 2NE1 tagjaként egész Ázsia-szerte rajongók csodálják. Ez segíti az egyéni karrierjének elindítását, hogy megmutathatja magát az egész világnak.

Szeretné tudni a tökéletes sminkjének titkát? Minden koncertjén All Nighter Setting spray-vel fixálja sminkjét! Senki sem élhet e csoda nélkül, igaz?