Készítsük fel a nyárra a talpunkat is - legfőbb ideje!

Annak ellenére, hogy nem tudatosítjuk, a talpunk valószínűleg a legmegterheltebb és egyben a legelhanyagoltabb testrészünk. Tegyék kezüket a szívükre és vallják be őszintén - fordítanak legalább fele annyi időt talpuk ápolására, mint testük és arcbőrük hidratálására? Ugye nem igazán... És ez baj! Elég egy kis törődés talpunknak és amellett, hogy ápoltabb látványt fognak kelteni, jobb szolgálatot is tesznek majd Önnek!

talp

Én személy szerint a talpak és a lábak legmegbízhatóbb szakértőjének a Scholl márkát tekintem. Már régebben is kipróbáltam néhány készítményüket, és be kell vallanom: soha nem csalódtam bennük. A nyárral elkezdődik az az időszak, mikor talpaink fokozott ápolásra szorulnak - a téli regenerálást követően a tökéletes megjelenésig. Mivel, valljuk be őszintén, még a leggyönyörűbb nyári cipellők se fognak elkápráztatni senkit, ha kevésbé ápolt lábakon viselik. Ezért úgy döntöttem, kipróbálok pár Scholl terméket, hogy felkészíthessem Önöket a nyárra! Itt az idő!

Szabaduljon meg a száraz, kemény bőrtől!

Először is szabaduljunk meg a száraz és kemény bőrtől sarkunkon, még pedig alaposan! Ez esetben vagy pedikűröshöz fordul az ember, vagy otthon próbál szerencsét. Én a második lehetőség mellett döntöttem, mivel pedikűröshöz nem szeretnék járni - kényelmes típus vagyok, nincs időm és nem is szeretnék rendszeresen "pénzt kidobni". Ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom a Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelőt. Igazán kíváncsi voltam, mennyire megy majd minden olyan könnyedén, mint a reklámokban. És tényleg! A legvitathatatlanabb előnyei - elősörban, hogy száraz bőrön használható, tehát nem kell idejét lábáztatással pazarolni (mint például a pedikűrösnél). Másodsorban - nem igényel semmilyen erőfeszítést - elég mindössze végigmenni a talpreszelővel a felületen és a száraz bőr eltűnik. Nem kell rányomnia se a bőrre - sőt, amennyiben így tesz, a készülék leáll. Elegendő egy pillanat és talpait selymesen simává varázsolja. A harmadik előnye, hogy a készülék kezelése és tisztítása rendkívül egyszerű. Elég a fejet leválasztani és vízzel leöblíteni. Amellett nagyszerű, hogy tartalék fejek is kaphatóak a termékhez, két darabos csomagolásban, méghozzá rendkívül kedvező áron. Tehát ezentúl gond nélkül élvezheti selymesen sima talpait!

A talpreszelőn kívül meg kell említenem még két terméket, amelyekkel igazán elégedett voltam. School Velvet Smooth intenzív szérum a lábakra ideális talpreszelés vagy fürdés utáni használatra. Igazán kevés is elégendő a termékből, amelyet lábaiba masszíroz. Hihetetlen, mennyire intenzíven hidratál ( a talp kiszáradt területeit azonnal eltünteti), és mivel gyorsan felszívódik, így használat után máris mozgásba léphet.

Másik termékünk a School Velvet Smooth krém, amely bár nem annyira intenzív, mint a szérum, de talpait ugyanolyan hatékonysággal hidratálja néhány másodperc alatt. Hihetetlenül finom állaga nagyon kellemes, és pillanatok alatt felszívódik. A hab a tortán az, hogy mindkét termék rendkívül kellemes illattal rendelkezik. Én mondom Önöknek, rég nem voltam lábápoló készítményekkel ennyire elégedett!