Kérastase Genesis: hajhullás elleni termékcsalád - értékelés

Kérastase

Önöket is nap, mint nap elborzasztja fésűjük hajszálakkal teli látványa és elegük van, hogy állandóan porszívózniuk kell a lakást? Ne aggódjanak, ezzel egész biztosan nincsenek egyedül - a hajhullás sokunk életét megkeseríti. Ezért is alkotta meg a Kérastase márka a Genesis termékcsaládot, melynek segítségével győzedelmeskedhetünk a hajhullás elleni harcban. Az Önök új szövetségese mostantól a Genesis termékcsalád! Természetesen mi sem tudtunk ellenállni neki, és azonnal belefogtunk a tesztelésébe. Már most az elején eláruljuk Önöknek, hogy a teszt eredménye nem is alakulhatott volna ennél jobban.

Mit várhatunk a Kérastase Genesis termékcsaládtól?

Ha még nem kerítettek volna rá sort, ismerkedjenek meg a Kérastase Genesis termékekkel - az első olyan termékcsaláddal, amely a hajhullás mindkét típusával felveszi a harcot. Azt kérdik, mit jelent ez? Azt, hogy nem kell többé azon tanakodniuk, hogy a meggyengült hajhagymák vagy a haj töredezése okozta hajhullás problémáját kell-e elsődlegesen megoldaniuk. Hajuk egyenes vagy göndör? A gyors zsírosodás vagy inkább a száraz hajvégek jelentenek nagyobb problémát? Ez a mi esetünkben most teljesen mindegy! Csak az a kérdés, milyen hajápolási rutint állítanak össze maguknak a Kérastase Genesis termékeivel. A termékcsalád egyszerre több problémára is megoldást nyújt, ráadásul hihetetlenül gyengéd a hajhoz.

A Kérastase laboratóriumaiban a hajápolási termékek egyik leggyakoribb problémájára összpontosítottak a szakértők: hogyan ápoljuk és tápláljuk a hajat hatékonyan anélkül, hogy elnehezítenénk. A szakemberek éppen ezért három kulcsfontosságú összetevő használata mellett döntöttek, amelyek közös erővel képesek biztosítani ezt az eredményt:

 • Az aminexil elősegíti a haj egészséges növekedését és a hajrostok testesebbé válását.
 • A havasi gyopár antioxidáns tulajdonságokkal büszkélkedhet és a haj hidratálásából is jeles osztályzatot érdemel.
 • A varázslatos hármas utolsó tagja a gyömbér, amely serkenti a fejbőr vérkeringését és óvja a hajrostokat a környezet káros hatásaitól.

Hogyan állt helyt az új termékcsalád?

A Notinonál szerettük volna megtudni, hogy a Genesis valóban beváltj-e, ami ígér. Ezért alapos tesztelésnek vetettük alá a termékeket, hogy kiderítsük, milyen eredményeket lehet velük elérni az egyes hajtípusoknál. Milyen vélemények születtek tehát a Kérastase Genesis termékekkel kapcsolatban?

 • Kata R.
  A hajam göndör és közepesen hosszú. Göndör fürtjeim ráadásul a szőkítés következtében szárazabbak lettek, ezért a hajhullás elleni Kérastase termékcsalád kipróbálásának lehetőségét nem hagyhattam elmenni magam mellett. Rendszerint hetente kétszer mosok hajat és kéthetente egyszer használok pakolást, amit legalább 30 percig rajta hagyok a hajamon. Hajam már nem olyan száraz - főleg a Kérastase Genesis Masque Reconstituant pakolás használata után látható és érezhető jelentős mértékben a változás. Ez a pakolás igazi bomba! Fantasztikus hidratálást nyújt a hajamnak. Azt is megfigyeltem, hogy a hajam már nem gubancolódik és nem szöszösödik annyira, mint korábban, illetve, hogy nem hagyok annyi hajszálat szanaszét a lakásban. Ez a termékcsalád, azon belül is főleg a már említett pakolás és a Kérastase Genesis szérum tökéletesen meggyőzött.
 • Luca P.
  Az én hajam egy igazi sorcsapás. A töve gyorsan zsírosodik, de a szőkítés miatt a hajam tulajdonképpen nagyon száraz és töredezik, ráadásul a fejbőröm is elég érzékeny. Ezért a megfelelő hajápolási termékek kiválasztása számomra felér egy kihívással. A Kérastase Genesis termékcsaládot már nagyon vártam. Imádom a Kérastase termékeit, mert mindig kellemes a használatuk és varázslatos az illatuk. És ezen a téren a Genesis termékcsalád sem okozott csalódást. A hajhullás elleni Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant sampont és a Masque Reconstituant pakolást kétnaponta használtam. A hajam mindig tökéletesen tisztává, a pakolás használata után pedig bámulatosan simává és kellemes tapintásúvá vált. Amibe azonban leginkább beleszerettem, az a könnyű, praktikus szórófejjel ellátott Kérastase Genesis Défense Thermique hővédő spray. Hajam a spray-nek köszönhetően nem száradt ki annyira hajszárítás után, mint korábban és kevésbé gubancolódott. Az egytelen termék, ami nekem nem vált be, az a fejbőrön alkalmazandó hajerősítő szérum volt. Mivel, ahogy említettem, a fejbőröm érzékenyebb az átlagosnál, a szérum használata után viszketni kezdett, ezért a terméket végül odaadtam a barátnőmnek, aki sokkal elégedettebb vele. Ám ezt leszámítva a Kérastase Genesis termékcsalád nálam kiváló eredményekkel zárta a tesztet. Hajam sokkal egészségesebb megjelenésű és kevésbé töredezik.
 • Luca K.
  Hajamat rendszeresen szőkíttetem és ez eléggé igénybe veszi. Hajam tehát viszonylag száraz és hajlamos a szöszösödésre. Hajápolási rutinom, amit kétnaponta alkalmazok, a tápláló Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant samponból, valamint a Kérastase Genesis Fondant Renforçateur balzsamból áll. Rutinomat hetente egyszer a pakolás használatával is kiegészítem. A termékek még ilyen gyakori alkalmazás mellett sem fogytak ki teljesen a 3 hónap alatt. A Genesis termékcsalád használatának ideje alatt észrevettem, hogy a hajam fényesebb lett és kevésbé hullik. A benyomásom összességében rendkívül pozitív, a hajam hidratáltabb és sokkal könnyebben fésülhető, mint korábban. Biztos vagyok benne, hogy a Genesis termékeket továbbra is használni fogom, mindegyiknek fantasztikusan kellemes a textúrája és mámorító az illata.
 • Hajni M.
  A hajhullás problémája az ősz beköszöntével minden évben megjelenik az életemben. Az én hajam sűrű, és megszoktam, hogy fésüléskor, illetve hajmosáskor kihullik néhány szál, de felismerem azt az időszakot, amikor a kihullott hajszálak mennyisége drasztikusan megnő. Ezért nagyon örültem, hogy lehetőségem nyílt a Kérastase Genesis termékek kipróbálására. Az első benyomásom az volt, hogy a sampon kellemes illatú és gyengéden tisztít, hogy a balzsamnak köszönhetően könnyebben fésülhető a hajam és hogy a hővédő krém nem csak óvja a hajrostokat szárítás közben, de gyönyörűen puhává is varázsolja őket. Az átütő eredményre várnom kellett ugyan, de végül nem csalódtam.
  Ilyenkor ősszel normális esetben marokszámra gyűjtögetem a hajszálaimat a lakásban. De most nem! Hajam sokkal kevésbé hullik, mint bármikor korábban, gyorsabban nő és nem töredeznek a hajvégeim (ami nálam mindennapi probléma volt)!
  Összefoglalva tehát a hajhullás elleni Kérastase termékek valóban hatékonyak, látható és érezhető eredményeket biztosítanak. Szívből ajánlom mindenkinek, aki már megtapasztalta, mi az a hajhullás, vagy csak szeretné, hogy haja egészségesebb legyen.

Végezetül mit is mondhatnánk még? A Kérastase Genesis termékcsalád nekünk egyértelműen bizonyított és tiszta lelkiismerettel ajánlhatjuk a használatát. Ha pedig már az új termékcsaládot kipróbálták volna, kérjük, osszák meg velünk tapasztalataikat!