KARÁCSONYI TIPPEK: A legszebb karácsonyi lakásillatosítók

Az év végi ünnepi hangulat megteremtésében az illatok különösen fontos szerepet játszanak. Gondoljunk csak a sütemények és a karácsonyfa illatára, de… akár a karácsonyi illatgyertyák vagy diffúzorok illatára is. Ezek ugyanis nagymértékben hozzájárulhatnak a békét és nyugalmat árasztó atmoszféra létrejöttéhez.

karácsonyi gyertyák

 

Édesen vaníliás kísértés

Ha szereti a vaníliás kiflit, akkor a Woodwick Artisan Ellipse Vanilla Sol illatgyertyákat is szeretni fogja. A fás jegyekkel és egy cseppnyi citrussal kísért vaníliaillat azonnal átjárja az egész szobát. Mi több, a Woodwick gyertyáknak olyan különleges fa kanóca van, ami égéskor valóban úgy pattog, mint az égő fahasáb. Egyszerűen csúcs!

Kínálatunk egy másik illata, a Maison Berger Paris Ylang‘s Sun is olyan, amit kár lenne kihagynia. Ez a narancs, kókusz és vanília ünnepi illatával veszi majd körül.

A Chando Myst Vanilla & Cedar aroma diffúzor akár nagyon szép ajándék is lehet. Hihetetlenül gyönyörűen néz ki, és már önmagában is remek szobadekoráció. Az illata? Vanília, narancs, cédrus és szantálfa aromával átszőtt, édesen fás illat.

Forró csoki vagy forralt bor?

A Bath & Body Works műhely Hot Cocco & Cream illatgyertyája a tejszínhabos kakaóra emlékeztet, amiben a tejcsokoládé mellett még egy csipetnyi szerecsendió is érződik. Ha még egy forró kakaóval vagy csokoládéval teli bögrét is a kezében tart majd hozzá, hibátlan lesz az ünnepi hangulat!

Jobban szereti a forralt bort? Próbálja ki a Paddywax illatgyertyát, konkrétan annak a Mesa Velvet Plum & Orchid kompozícióját. Igaz, a fekete orchideának és a citromvirágnak köszönhetően sajátos virágos jegyek vannak benne, de a vörösbor és az illatos csillagánizs sem hiányzik belőle...

karácsonyi gyertyák

Friss tűlevelek illata

Amennyiben már alig várja a karácsonyfa és a friss tűlevelek illatát, próbáljon ki egy újdonságot: a Yankee Candle Elevation Frosted Fir karácsonyi illatgyertyákat. Majd hunyja be a szemét, és élvezze az illatot. Egy szempillantás alatt egy hólepte erdő közepén találja magát, amelyből csak úgy árad az isteni nyugalom...

A Bath & Body Works Flannel  lakásillatosító spray is egy képzeletbeli erdei sétára invitálja, de meglepheti magát az Ashleigh & Burwood London katalitikus lámpával és egy Lamp Fragrance Winter Forest utántöltővel is, ami egy valóban tökéletes karácsonyi lakásillatosító!

 

U.I.: Egyébként az összes itt található gyertya természetesen nagyszerű ajándék is lehet. Ráadásul, ha kéri, be is csomagoljuk önnek.

És ha már így belejött a bevásárlásba, nézze meg azt az újdonságot is, ami a Notino büszkesége, és nem más, mint a Beauty Winter Box. Olyan kozmetikai must-have ajándékokkal van tele, melyeknek köszönhetően ön és a megajándékozott is szeretni fogja a telet. Számtalan újdonságot, közkedvelt terméket, gyönyörű illatot rejt... Ráadásul az a legelbűvölőbb benne, hogy minden egyes Winter Box egészen a kicsomagolásig kicsit meglepetés marad. Csak azért említettem meg, ha a karácsonyi gyertyák és illatok vásárlása mellett netán maradna még hely a kosarában...