KARÁCSONYI TIPP: Parfüm a karácsonyfa alatt? Jöhet!

Olyan univerzális ajándékot keres, ami mindig bejön? Higgye el, a parfümnek, főleg mi, nők, mindig örülünk. Mert pont a parfüm az, ami teljessé teszi a szépségünket, fel tudja dobni az önbizalmunkat és a hangulatunkat. A férfiaknak ajándékozott parfüm pedig fokozza a szexepilt!

ajándék parfüm

NŐI PARFÜMÖK

Mindennapi öröm

Az Escada Celebrate Life egy újdonság, ami az életet és az élet apró dolgainak is örülni tudás képességét ünnepli. Az optimisták illata, de mivel ez az Eau de Parfum szó szerint sziporkázik, így azoké is, akiknek energiára van szükségük. Édes, gyümölcsös-virágos, zamatos és valóban mindennap viselhető!

A lüktető London ihlette...

... pontosan ilyen a Burberry Her! Olyan modern és temperamentumos nő számára ideális, aki tisztában van azzal, hogy mi a legerősebb fegyvere. Fejillatát friss málna, fekete ribizli és szeder alkotja. Szívében jázminnal kísért ibolya lüktet, az alapját pedig vanília, pézsma és fás jegyek szövik át. Nappali viseletre ez egy fantasztikus kombináció.

Megbotránkoztató leleplezés

Jean Paul Gaultier Scandal by Night illata titokzatos, mint az éjszakai kaland. Provokatív, mégis olyan elegáns, mint a Végzet Asszonya. Ugyanolyan különleges alkalmakhoz illik, mint amilyen különleges az, aki számára megalkották. Keleties, virágos, fás... Tubarózsával, mézzel, szantálfával, tonkababbal. És az üvegcse? A változatosság kedvéért megbotránkoztató!

Érzéssel stílusos

A Chloé Chloé távolról sem új illat, már 10 éve tartja magát a női illatok világának TOP listáján! Azt, hogy milyen, már a masnis „pliszírozott üvegcse“ is elárulja. Stílusos, elegáns és fenséges. Fejillata bazsarózsával, licsivel és fréziával köszön be. Majd átveszi a szót a harangvirág, rózsa és magnólia. Végül pedig a virginiai boróka, szantálfa vagy ámbra jut szerephez. Nappalra és éjszakára is tökéletes kompozíció.

parfümök ajándékba

FÉRFI PARFÜMÖK

Y generáció

Az Yves Saint Laurent Y kifejezetten az úgynevezett Y, Millennium generáció számára született. Azoknak, akik semmit nem tesznek unalmasan, és ez az illat egyáltalán nem unalmas. A bergamott és a gyömbér együtt pikáns, aldehidekkel frissített. Majd megérkezik a gyöngédebb germánium, ibolya, illetve az aromás zsálya. Mindez pedig cédrus, jegenyefenyő, tömjén, pézsma és ámbra alapon áll.

Igazi férfi

Mindent megold, erős, és kitart az elvei mellett. Nem fél kilógni a sorból, megküzdeni az akadályokkal. Viszont az asszonyával egészen más, védelmező, megbízható, egyszóval igazi férfi. Ilyen az öné is? Válassza neki Armani Acqua di Gio illatát. Ezt a légies illatot, ami már 1996. óta a legkedveltebb illatok egyike!

Lezser luxus

A Burberry újdonsága, a Mr Burberry Indigo, a luxust, a városi nyüzsgést és a civilizációtól távoli helyek nyugalmát szerető férfiak illata. Az illat maga is ezt szimbolizálja. A rozmaring, citrom, grépfrút és bergamott rendkívül egyenes. Majd a vizes jegyek, a menta, a zsálya illetve az ibolyával kísért tea mindent lenyugtat. Alapját ámbra, tölgymoha és Iso E Super alkotja. Igen, ez az Eau de Toilette egyszerűen szuper – még karácsonyi ajándékként is!

 

P.S.: Amennyiben valóban egyedi ajándékká szeretne tenni a parfümöt, használja ki a gravírozás lehetőségét. Az üvegcsére szerelmi vallomást, üzenetet vagy akár évforduló dátumot is írathat...