KARÁCSONYI TIPP: Nem csak az idei télre való legjobb szemhéjfesték sminkpaletták

Amikor a férfiak a szemébe néznek ... elvesznek majd benne. Ha pedig a nők néznek a szemébe, azon törik majd a fejüket, hogy mi lehet az a nagyszerű szemhéjfesték, amit használ! Bármelyiket is választja a következő szemhéjfesték sminkpaletta tippjeink közül, egyikben sem fog csalódni (és csodálni fogják érte). Na és melyik a legjobb szemhéjfesték sminkpaletta? Csak ki kell választania!

 karácsonyi tippek

Nude Shadows

A nude árnyalatokra hangolt sminkpaletta minden, csak nem unalmas. Az amerikai theBalm márkájú Nude Beach esetén ezt már maga a csomagolás is bizonyítja. A dobozában ugyanis az alakok „fürdőruhái“ maguk a szemhéjfesték kockák. Ráadásul az ujjával vagy applikátorral is felvihető használata sem unalmas, és munkába vagy randira is remek smink készíthető vele. Természetes szépségét nagyszerűen hangsúlyozza. Ez egy nem állatokon tesztelt parabénmentes termék. Ráadásul nem hiába járja az a mondás, hogy a legjobb szemhéjfestéknek ki kell tudnia emelnie a szem természetes színét és szépségét. A nude sminkpaletták pedig pont ezt teszik.

A Max Factor nude színárnyalatokat tartalmazó Smokey Eye Matte Drama Kit  szemhéjfesték palettája a közkedvelt paletták egyike. A 10-es jelzésű, Alluring Nude, árnyalat alatt találja, és mint ahogyan a neve is mutatja, matt és füstös szemsmink készítésére is kiváló!

Mrs.Grey

A  Rimmel Magnif´ Eyes  Smoked Edition árnyalatával is könnyen elérhető drámai és mély tekintet. A csaknem végtelen lehetőséget biztosító 12 telt színt tartalmazó színskálát intenzív és színtartó pigmentáció jellemzi, jól felhordható, így az egész napját reggeltől estig végigkísérheti.

A szürke színnel provokatív módon játszó Shiseido Makeup Essentialist sminkpaletta Kaigan Street Waters színárnyalata végül még a legdrámaibb hatású sminket is meglepően játékos kékbe „viheti át“. Elég bátor hozzá?

sminkpaletta

Crazy colors

Azonban ha jobban szeret a színekkel kísérletezni, úgy ne hagyja ki a By Terry márka Eye Designer Palette sminkpalettáját, konkrétan a Colour Design szemhéjfesték palettát. Ezektől a zamatos árnyalatoktól leesik majd az álla! Ráadásul remekül kombinálható, így csaknem végtelen szemsmink variációt tesz lehetővé!

A Dior 5 Couleur Electrify színárnyalatának öt fantasztikus színe is leveszi a lábáról. Higgye el, hogy ilyen finom textúrájú szemhéjfestéket sehol másutt nem talál! Olyan, mint a bársony és pimaszul jól tart.

Pinkish eyes

A  Maybelline   The City Kits™ Pink Edge  minden rózsaszín iránt rajongó kedvence. Egyike a top rózsaszín sminkpalettáknak. Egyébként a bámulatos „pinktől“ kezdve minden finom pasztellt megtalálható benne. Ez a sminkpaletta ugyanis multifunkciós és arcpirosítóként is kiválóan használható.

A Makeup Revolution Reloaded Newtrals árnyalata is rózsaszín színskálát kínál, benne rendkívül erősen pigmentált matt és csillogó hatású színes kockákkal. Döntsön azoknak a visszajelzése alapján, akik már használják, és ebben az esetben sem fogja megbánni a választását.

 

P.S.: Nyugodtan válasszon kedvenc sminkpalettáink közül karácsonyi ajándékot a barátnőjének is, mert a legszebb karácsonyi ajándékokat a Notino kínálatában találja!