KARÁCSONYI TIPP: Ajándékok barátnőnknek vagy feleségünknek

Igen, léteznek olyan férfiak, akik felfedték a nők óhajait. A többség azonban nem is sejti, hogyan nézzen ki a nőnek szánt ajándék. Ismer ilyet? Mutassa meg neki a következő tippeket! És talán ön is választ ajándékot a barátnője, nővére számára, vagy valamit, amit saját maga óhajtana. A Notino teljesíti a karácsonyi kívánságokat. Miért ne teljesítené az önéit is?

karácsonyi ajándék

Virágos-gyümölcsös boldogság

A barátnőnek, feleségnek szánt ajándékokban egy a közös: kivételesnek kell lennie, mint amilyen ő maga. Gyönyörűnek, illatosnak és szépen becsomagoltnak. Pontosan olyannak, mint a Lancôme La Vie Est Belle ajándékszettje. A virágos-gyümölcsös kompozíció tökéletesen lenyűgöző, de a hozzá tartozó testápoló tej és tusfürdő is. Állítólag a boldogság illata ilyen… hadd illatozzon hát a karácsonyfa alatt!

Vichy szépség

Amennyiben Önnek az ajándékszettek jó karácsonyi tippnek tűnnek, itt egy következő, a Vichy Minéral 89. Tartalmaz teltséget adó Hyaluron-Booster Minéral 89-et az örökké szép és fiatal arcbőrért. A készletben talál még emellett utazási miniatűrt és micellás vizet a tökéletes sminkeltávolításhoz.

Lenyűgöző tekintet

Helena Rubinsteinnél is vásárolhat ajándékszettet! Az ő Lash Queen Sexy Blacks készletével minden nő igazán lenyűgöző tekintetet kap. És hogy az esti sminkeltávolítás is egyszerű legyen, a fekete szempilla-spirál mellett szem-sminkeltávolító készítményt és miniatűr szemfiatalító krémet is talál.

Tiszta romantika

Ismer valamilyen romantikus nőt? Az ilyen beállítottságú nőnek szánt karácsonyi ajándék legyen finom, púderesen virágos és törékenynek tűnő üvegcsébe csomagolt. A Chloé Chloé illatról van szó, melyben a bazsarózsa, a frézia és az édes licsi kisvártatva az alapban lévő rózsával, gyöngyvirággal vagy magnóliával, ámbrával, ill. cédrussal elegyedik. Ó!

karácsonyi ajándékok

A nő számos arca

A Calvin Klein Women illat sokoldalúságukban és összetéveszthetetlenségükben ünnepli a nőket. Ugyancsak összetéveszthetetlen az a kompozíciói is, amely üdítő eukaliptusszal, citrusokkal és borsgömböcskékkel indul. Nemsokára narancsvirág szirmok, magnólia és jázmin csatlakoznak, s az alapot tömjén, ámbra és cédrusfa alkotja. Ez igazán tökéletes ajándék a nőnek, aki tudja, mit akar.

Kifinomult elegancia

Latolgatja, hogy mit vegyen karácsonyra barátnőjének vagy feleségének, aki mindenből a TOP-ot szereti? Az ilyen hölgyet bizonyára a Tiffany & Co időtlen parfüm ragadja magával. Exkluzív és szikrázó, mint a gyémánt, s ugyanakkor finom, mint a női lélek.

Ikonikus csoda

A természetes kozmetika szerelmesei értékelik a Nuxe Huile Prodigieuse multifunkciós száraz olajat. Testre, száraz hajra, fürdőbe. Mindenre. Zsíros bőrérzet nélkül táplál, nyugtat, hidratál, antioxidánsként hat, és gátolja a ráncképződést. A szépségápolásban ez egy TOP ikonikus csoda, amely karácsonyi ajándékként, barátnőnek vagy feleségnek, biztosan örömet szerez.

Nude trendek

Egy hosszú pillantáshoz, de egy röpke szemkontaktushoz is fontos a jó szemsmink. És szeretnénk mindannyian játszva létrehozni. Nőnek szánt ajándékra, tippként, itt van a Max Factor Masterpiece Nude Palette parádés szemhéjfesték palettája. Három színvariáció, határtalan sminklelési lehetőségek. Mit szól hozzá?

Különben meg, ha bármikor szeretné az ajándékot be is csomagoltatni, elég, ha szól. A Notinonál ezt egyetlen kattintása után megoldjuk!