KARÁCSONYI TIPP: Ajándékok a párjának, férjének és minden férfinak, akit szeret

Kitalálni, hogy milyen ajándékkal lepjük meg a párunkat, férjünket, vagy a testvérünket, esetleg a legjobb barátunkat, nem kis mutatvány Nem igazán van érzékünk a fiús „gondolkodáshoz“, azonban... a szépséghez igen. Használja ezt ki, és válasszon nekik olyan ajándékot, amitől jobban néznek majd ki, vagy egy illatot, amivel még szexisebbek lehetnek!

ajándék férfiaknak

Praktikus szettek

A férfiak karácsonyi ajándékánál is célszerű betartani az általános szabályt: legyen az ajándék praktikus. Tehát hasznosnak kell lennie, és egy kis olyan bónusz sem árt, mint például amilyet az ajándékszettek kínálnak:

A Biotherm Age Fitness bőröregedés elleni terméket, borotvahabot és tisztító gélt tartalmaz normál bőrre.  Ez a kozmetikai márka a természetes alapanyagokra épít, és a termálvíz kedvező hatásait aknázza ki. Az olyan férfi számára, akit érdekel az őt körül vevő világ, egy nagyszerű ajándék.

Jó karácsonyi ajándék lehet a férjének, barátjának vagy más önhöz közel álló férfinak a Vichy Homme szett is. A fáradtság jeleit megszüntető Hydra Mag C+ hidratáló arcápoló, valamint egy érzékeny bőrre való 48 órás izzadásgátló található benne. Ezek a készítmények még a legnehezebb munkahelyi (vagy az önnel közös otthoni) megterheléssel is megbirkóznak 😊.

A nagyobb kalandoroknak itt van az orosz Natura Siberica szerves kozmetika és annak Men szettje. Frissítő tusfürdőjével, tonizáló arckrémjével és 2 az 1-ben samponjával minden férfi számára tökéletes alapfelszerelés (és önnek is egy remek tipp a párja vagy a férje karácsonyi ajándékának megoldására).

Illatos férfi

Inkább mégis egy illat tippet szeretne a férje vagy barátja ajándékának? A Notino teljesen új újdonsága az Emanuel Ungaro és annak L‘Homme illata. Ez a luxus Eau de Toilette az ún. bőrös illatok kategóriájába tartozik, és csupa első osztályú összevetővel van tele, így még a legigényesebb gentleman elvárásainak is megfelel.

A férfi illatok között a Hugo Boss Boss The Scent Private Accord  is egy bombajó újdonság. Rendkívül igényes, esti és különleges alkalmakra kiváló, ráadásul tökéletesen kifinomult. Fás-keleties illat. Na és tele van szexepillel! WOW!

Az  YSL L‘Homme olyan friss tud lenni, mint a hegyi szellő. Ez az Eau de Toilette szó szerint ózonnal van feltöltve (valóban van az összetételében!), és minden érzéket elektromossággal tölt fel, beindít, és energiát ad. Teljes mértékben engedi érvényre jutni a híres férfiasságot (alapja kellemesem fás).

ajándékok férfiaknak

A (férfi) szépséget támogató találmányok

Amennyiben olyan férfi várja odahaza, aki valóban törődik magával, nem hiányozhat a karácsonyi ajándéktippek közül a Foreo Luna for Men. Ez a szónikus készülék, mely eltünteti a férfiak arcáról a felesleges faggyút, szennyeződést és eltömődött pórusokat. Tökéletesen férfias, fekete kivitelben ajánljuk.

Jól jöhet a Braun Exact Series orrszőrnyíró is, ami a piacon található legkíméletesebb ilyen készülék, és a férfi több esztétikai problémáját is egy csapásra megszünteti. Na és mit ajánlunk a hosszabb arcszőrzethez? A zseniális Philips Beardtrimmer  szakállvágót, mely vákuumrendszerének köszönhetően azonnal felfogja a levágott szálakat, így a fürdőszobában már soha nem kell elszenvednie azt a szörnyű rendetlenséget, amit alig lehet eltakarítani. (Így aztán a párja ajándéka egy kicsit az öné is lesz!)

Na, mit szól mindehhez? Tudja már, hogy mit vesz majd karácsonyra a férjének, barátjának és a többi szeretett férfinak? Amennyiben nem, van még jó pár ötletünk. Kövessen minket a Notino blogján (mert a Notino valóban mindenkinek képes ajándékkal szolgálni).