Karácsonyi körmök 2020: Milyen lesz a téli divat?

Karácsonyi manikűr

Önök is csodálkoznak, hogy milyen gyorsan elrepült az idő? Mindjárt vége ennek az évnek is, és jön a karácsony! Ideje ajándékokat vásárolni, gyertyát gyújtani (hamarosan már az adventit), forró teát vagy kakaót szürcsölni egy pléd alatt. Ez kiváló idő arra is, hogy eldöntsük, milyen karácsonyi körmöket szeretnénk 2020-ban. Élvezze az otthon kényelmét és készítsen magának divatos körmöket, melyeket bárki megirigyelhet.

Klasszikus karácsonyi körmök

Biztosan egyetért velünk abban, hogy nincs karácsonyosabb színkombináció, mint a piros és fehér. De mi lenne, ha ezt a klasszikus duót egy kicsit felturbóznánk? Nem kell félni, nagyon egyszerű lesz! Kezdje az alapozóval és hívja segítségül a Rimmel 60 Seconds Super Shine White Hot Love színét, mellyel fantasztikus, kissé lezser foltokat lehet kialakítani.

A Catrice ICONails Caught on The Red Carpet színű lakkját vigye fel a körmök ujjakon túlnyúló végeire. Ha a piros használatával nem biztos a formázásnál, segít egy sima, ívesre vágott papír vagy körömmatrica. Vigyázzon főleg az alsó rétegre, nehogy tönkretegye, mert akkor kezdheti is az egészet újra. A végén vigyen fel még színtelen lakkot is, hogy szép egységes felületet kapjon. Már kész is!

Klasszikus karácsonyi körömlakk

Téli körmök a részleteket kedvelőknek

A piros körmök soha nem mennek ki a divatból. De ennek a trendnek is lehet ünnepi hangulatot varázsolni! A tökéletes piros karácsonyi körmökért elég a megfelelő körömlakk szín, hogy beindítsa fantáziáját. Körmeit lakkozza be egyszerűen két rétegben a Catrice ICONails Caught On The Red Carpet lakkal. Hagyja két ujját szabadon és kezdheti a díszítésüket! Meríthet természetesen ötleteket fotóinkról is, és készíthet fenyőt vagy harangot, de más kedvenc motívumot is.

Alapnak vigye fel az Essie Nails Lady Like nude színt, amelyet jól lehet kombinálni a NOBEA Metal szett ezüst- vagy aranyszínével – ezzel fesse meg a fő motívumot. A részleteket igazítsa ki ezután a Catrice piros lakkjával vagy a Rimmel 60 Seconds Super Shine hófehér White Hot Love színével. Ne felejtse el használni a körömdíszítő ecsetet, mert igazi hangyamunka várja!

Téli díszes manikür

Csillogó körmök

Igazán csillogni-villogni szeretne karácsonykor? Akkor fogjunk hozzá! Ha nem akar túlságosan csillogni, mint egy diszkógömb, próbálja ki a nude és az élénk színek együttes hatását. Ráadásul a 2020-ban igazán divatos körmök többféle lakk kombinálásával alakulnak ki! A tökéletesen jéghideg téli manikűrhöz válassza a Chinchilly szürkéjét és az Essie Nails Merino Cool színét, melyet felélénkít a NOBEA Day-to-Day Base Shade #N01 púderes rózsaszínje. A főszerepet az extra csillogó NOBEA Heartbeat kapja, leginkább annak is az ezüstszíne, mert ez illik legjobban a többi hideg színárnyalathoz.

Csillogós manikűr

Visszafogott elegancia

Van a tarsolyunkban valami a visszafogott színeket kedvelőknek is, akik mégis karácsonyi mintájú körmökkel szeretnének büszkélkedni. A természetes tónusért válassza alapnak az Essie Nails Lady Like színt. A lakkot vigye fel a körmök teljes felületére és hagyja megszáradni. Egészítse ki a felső részeket a Rimmel 60 Seconds Super Shine White Hot Love lakkjával, amellyel egyik körmét karácsonyi motívummal is kidíszítheti. Ugye, hogy elég egy egyszerű vonás és kész is vannak a gyönyörű karácsonyi körmök.

Havas manikűr

Sikerült kiválasztani a 2020-as karácsonyi körmöket? A régi klasszikusoknál marad, vagy kísérletezik egy kicsit?