Karácsonyi körmök 2019

Karácsonyi színes köröm

Megelégszik a klasszikus piros, karácsonyi körmökkel? Á, dehogy. Ha szeretne igazán ragyogni a karácsonyfánál, íme, néhány tipp, milyenek legyenek idén a trendi, ünnepi, téli körmök. Ezeknek köszönhetően karácsonyra játékossá és szexivé változtatja megjelenését.

„Dots“ karácsonyi körmök

Burkolja körmét pöttyökbe! Az alap továbbra is a klasszikus piros, karácsonyi köröm marad, amelyhez a Catrice ICONails Bloody Mary To Go árnyalata illik. Száradás után tökéletesen fényes a végeredmény, ami azt a benyomást kelti, hogy karácsonyi géllakkot használt!

Ezután a középső ujjaira kenjen csillogó ezüstlakkot. A Rimmel 60 Seconds Flip Flop tökéletes választás, hiszen akár 10 napig is kitart. A gyűrűs ujjain próbáljon még többet bíbelődni a lakkozással! Az alapréteg lehet fehér vagy finomabb nude (pl. L´Oréal Paris Color Riche - Nude Demoiselle), s ha megszáradt, tegyen rá apró pöttyöket a másik két lakkal!

Csillogó körmök

Ünnepélyes, csillogó körmök

Ha igazán elegánsan és fényűzően szeretne megjelenni, merítse körmeit aranyba! Az arany a trendi lakkok egyike és az esték dísze minden évben. Amennyiben van Sally Hansen Insta Dri körömlakkja (Go For Gold árnyalatban), nem gond, ha az utolsó pillanatra hagyja a körömfestést, hiszen gyorsan szárad és jól tart. Csupán egy dologra, körmei tökéletes alakjára ügyeljen: az egyszínű lakkozás ugyanis a legkisebb pontatlanságot is megmutatja.

Arany körmök

(Nem) hagyományos piros, karácsonyi körmök

A hagyományos vörös köröm hófehér mintával vagy arany, esetleg zöld csillámokkal varázsolható különlegessé. Annak, aki még menőbb szeretne lenni, a szexi borvörös a jó választás. Az alap ismét a tökéletes manikűr és a lakk magas fénye. Ez esetben a Minut árnyalatú Lancôme Le Vernis és – hogy ne legyen unalmas – a gyűrűs ujjakra egy kis aranycsillám (akár ismét a Sally Hansen Insta Dri, hogy ne költsön feleslegesen!) a nyerő.

Különleges körmök

Romantikus, karácsonyi körmök

Tél, hó, ajándékok, egy kis nosztalgia, a gyerekek játszhatnak a hóban, süteményillat és egy csipet romantika... Ha hasonló hangulata van az ünnepek előtt, kipróbálhatná a vörös körmöket fehér csíkokkal. Pirosból nekünk nagyon jól bevált a Catris ICONails, de hol találunk megfelelő fehéret? A Rimmel Super Gel Step 1 géllakként használatos, UV-lámpa nélkül. Gyönyörűen fényes és profi, tartóssága akár kéthetes is lehet. Megjegyzés: könnyedén egyenes csíkokat varázsolhat a francia manikűrhöz használatos ragasztócsíkok segítségével.

Romantikus körmök

Karácsonyi luxuskörmök

Eredeti, nőies és csábító körmöket szeretne? Elég, ha lila árnyalatot használ, és azt arannyal teszi ragyogóvá. Körmei elegáns megjelenést kölcsönöznek Önnek! Mindkét színt könnyen kiválaszthatja a Sally Hansen Insta Dri trendi körömlakkok közül. Nagyon fényesek és elég teltek ahhoz, hogy elegendő legyen csak egy réteget felhordani. Ha szeretne még inkább villogni, válasszon egy csillámos lakkot (pl. a NOBEA Festivet), és gyűrűs ujjaira rajzoljon díszítő mintát, vagy használjon csillámos körömmatricát!

Luxuskörmök

Karácsonyi, zselés körmök hagyományos színekben

Mit gondol a téli körömdíszítésről hagyományos karácsonyi színekkel? Ehhez csak egy trióra – piros, nude és zöld – és egy kis fantáziára lesz szüksége, amit a 2019. évi karácsonyi körömtrendek feltétlenül igényelnek! Alapként használhatja a L´Oréal Paris Color Riche nude lakkot. Vöröset nyugodtan válasszon ismét a Catrice ICONails-től, zöldnek pedig a Sally Hansen Miracle Gel-t ajánljuk! Ez egy olyan géllakk, amelyhez UV-lámpa sem kell. S mivel ugyanabban a sorozatban gyönyörű vöröset és nude árnyalatot is talál, ha komplett, karácsonyi, zselés körmöket szeretne, annak sincs semmi akadálya.

Zselés körmök