Karácsonyi ajándék férfiaknak - tippek

ajándék

Úgy gondolja, hogy a férfiakat a kozmetikum ajándékok nem igazán hatják meg? Ennek pont az ellenkezője igaz! Az, hogy egy igazi férfin érezni kell az izzadtság szagát, már nagyon régen érvényét vesztette. Napjainkban a teremtés koronái igazán odafigyelnek a megjelenésükre. Válasszon nekik valami személyes vagy egy kissé tréfás ajándékot, és garantáltan sikere lesz. Nézze meg összeállításunkban, hogy mi lehet a legjobb karácsonyi ajándék férfiaknak.

Ajándékok a barátnak vagy a férjnek

A partnerének szánt ajándék kiválasztásakor gondoljon egy kicsit magára is. Az ajándék nem csak az övé, de mindkettőjüké is lehet. Nézzen illatos masszázsolaj vagy érzéki fürdőkészítmények után. Már a szenteste is színesítheti az ünnepi hangulatot a kettesben töltött kellemes percekkel.

Amennyiben szíve választottja szakállt visel, úgy a szakállápoló is jó választás lehet. A minőségi viaszok, balzsamok, olajok, szappanok, szakállvágók és kefék mindegyik jól ápolt szakállára büszke férfit boldoggá teszi. Mit szólna, mondjuk, egy stílusos luxus kivitelű komplett szakállápoló készlethez?

 szakállápoló

A parfüm is tökéletes ajándék férfiaknak. De ne gondoljon akármilyen parfümre! A niche parfümök között keressen és válasszon ki egy olyan személyi egyedi illatot, amilyet ő nem tudna magának beszerezni!

Apának való karácsonyi ajándék

Az édesapánknak való megfelelő ajándék kiválasztásával valószínűleg sokan küzdünk. Minden évben valami új és nem elcsépelt ajándékot találni, ez néha rendesen feladja a leckét. Próbáljon meg egy sor modern funkcióval és vonzó dizájnnal rendelkező speciális elektromos borotvakészüléket kiválasztani! Aktuális hit a Star Wars motívummal díszített készülék, mely minden Star Wars rajongónak örömet szerez. A teljesség kedvéért a készülékhez valamilyen szép borotválkozó készítményekkel teli ajándék készlet is társulhat.

borotválkozás

Egy luxuscsomagolású parfüm ajándékszett is remek meglepetés lehet. Egy parfüm esetleg egy tusfürdővel, balzsammal vagy dezodorral együtt, amely édesapja által kedvelt illatot tartalmaz, tovább fokozhatja a hatást. Bizonyára örülni fog az olyan, évek óta bizonyított minőségnek, mint a viz illatú frissítő Davidoff Cool Water Man!

parfüm ajándékszett

Nagyapáknak való karácsonyi ajándék

Az Eau de Cologne a nagyapák klasszikus ajándéka a karácsonyfa alatt. Ezzel soha nem ront el semmit. De próbálkozhat valami mással is. Az utóbbi időben újra divatos a hagyományos nedves borotválkozás, és a nagypapája bizonyára emlékszik még azokra az időkre, amikor mindenki a pamacsot és a hagyományos zsilettes borotvát használta. Emlékeztesse fiatal éveire. Mondjuk egy HAWKINS & BRIMBLE Natural Grooming készlettel!

ajándék nagyapáknak

Ha a praktikus karácsonyi ajándékokat kedveli, úgy válasszon a nagyapjának orrszőrvágót! Az elektromos talpreszelő készlet is egy praktikus ajándék. És mit szólna ahhoz, ha ezt még valamilyen aprósággal, például izzadásgátlóval vagy samponnal is kibővítené?

Fiútestvérnek való karácsonyi ajándék

Lepje meg a testvérét is valamilyen kozmetikummal vagy parfümmel. Elég egy kicsit ezen elgondolkodni. Jól jönne neki a kedvenc autómárkájától egy kis hajformázó, arcápoló vagy parfüm? 

A testvére részére tökéletes ajándék lehet az elektromos fogkefe vagy más minőségi fogápoló termék. Vessen egy pillantást a Swissdent Pure Promo Kit fogkefét, fogkrémet és szájvizet tartalmazó ajándék készletére.

Ajándék a barátnak vagy a kollégának

Vigyen egy kis humort a karácsonyi ajándékozásba! Barátját akár egy kiskacsás fürdőszobai ajándék készlettel is megnevettetheti! Ám ha egy kollégájának inkább klasszikus karácsonyi ajándékot keres, választhat számára egy népszerű férfi parfümöt, parfüm készletet, és ha igazán kedveli az illatokat, úgy akár egy mini parfüm szettet is!

 fürdőtermékek

Ne felejtkezzen meg a hajápoló készítményekről se. Egy szép sampon, kondicionáló és hajformázó gél összeállítású készlet mindig jól jön.

Győződjön meg személyesen arról, hogy a kozmetikum és parfüm is kiváló ajándék férfiaknak karácsonyra!