Jöjjön velünk Cannes-ba!

cannes

Egy filmfesztivál nagyon izgalmas rendezvény és ezt most Ön is megtapasztalhatja a L'Oréal Paris-val. Élvezze a tehetség és a szépség találkozását otthonról vagy egyenesen a helyszínről!

Május 8. és 19. között immár a hetvenedik Cannes-i nemzetközi filmfesztivál kerül megrendezésre. Szerencsére manapság már nem kell feltétlenül jegyet venni egy repülőjáratra a francia riviérára ahhoz, hogy átélhessük ennek a különleges fesztiválnak a pezsgő varázsát! Mivel ez a filmipar egyik legjelentősebb rendezvénye, szinte mindenhol olvashat vagy hallhat róla beszámolókat és híreket.

cannes

Napi összefoglalókért és élő bejelentkezésekért ne felejtsen el ellátogatni a L'Oréal Paris, amely a fesztivál egyik kizárólagos partnere, közösségi oldalaira! A márka tavaly ünnepelte 20 éves együttműködését a fesztivállal, idén pedig valami igazán különlegessel készül.

cannes

A mozi világában végbement földrengésszerű közösségi médiák felé fordulás hatására a L'Oréal Paris elhatározta, hogy hangot ad a nőknek a Mert Ön Megérdemli show-műsorral, ami egy különleges, a márka ikonikus szlogenje által inspirált beszélgető show. Május 8-tól 14-ig, egy héten keresztül, hét élő közvetítéssel jelentkezünk majd a legendás Martinez strandról, ahol híres szépségnagykövetek és egyéb hírességek lesznek a vendégeink. A közvetítések célja, hogy tisztelegjen a filmipar meghatározó személyiségei előtt és hangot adjon nekik.

cannes

Valamint hogy ezt a cannes-i élményt még tovább fokozzuk, a L'Oréal Paris megnyitja első L'Oréal Paris szépségbárját, amelyet a nagyközönség számára, kifejezetten erre az alkalomra állít fel. Itt a márka bemutathatja szépségápolási szakértelmét, kreatív csoportfoglalkozások és sminkmester konzultációk, valamint legújabb termékei révén. Persze a vörös szőnyeg sztárjai által inspirált lenyűgöző sminkek is megismerhetők lesznek. Mert Ön megérdemli!