Járja a saját útját

Új Chloé illat

Szabadság, könnyedség és nőiesség: a párizsi Chloé már több mint 60 éve áll ki fő elvei mellett.

Éljen szabad és kalandokkal teli életet, csakúgy, mint Gaby Aghion, a Chloé alapítója. Az egyiptomi varrónő 1945-ben Franciaországba költözött, és a háborút követő időszak merev divatját lágy, eredeti és nőies jegyekkel váltotta fel. Parfümjei 1975-ben kerültek forgalomba, ma pedig már az egész világ ismeri a márkát.

Fedezze fel a könnyed, szolid Chloé Signature Eau de Parfumöt, mely szabad szellemű, ízléses hölgyek számára készült. A nőies, játékos és szexi illat virágos jegyei mellett a bazsarózsát, a licsit és a tavaszi fréziát is megidézi. A kacér parfümöt a magnólia és a vad gyöngyvirág jegyei fűszerezik a meleg borostyán és a cédrusfa finom aromájával vegyítve.

A női elegancia csúcsa - Chloé illatok

A Chloé L’Eau Eau de Toilette ideális illat a modern nő számára, aki a saját útját járja; páratlan eleganciát, spontaneitást és kisugárzást kölcsönöz Önnek. A rózsa és magnólia a jázmin és tölgyfazuzmó jegyeivel vegyesen adja a pillekönnyű, mégis felejthetetlen illat páratlan frissességét.

Élénk, csábító aroma

Egy remek parfüm nagyot lendíthet önbizalmán. Kóstoljon bele a szabadságba az új Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette illatával, mely a női lét eddigi legmerészebb, legmagabiztosabb oldalát testesíti meg. A Chloé-illatokhoz híven a parfüm egyedi rózsás illatát gyümölcsös jegyek édesítik: a mandarin élénk, napsütötte zamata tündöklőbbé, a zöld növényzetet idéző eleven feketeribizli pedig karakteresebbé teszi. Az ultramodern elegancia az alapjegyeknek, a cédrusfa és a fehér ámbra illatának köszönhető. Új, az illathoz illő narancs-rózsaszín grosgrain masnidíszítésével és finoman bordázott üvegével ez a jellegzetes Eau de Toilette biztosan elcsavarja a fejét.

Új Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette

Vásárolja meg most Chloé-illatát 15 000 Ft-tól, ingyenes kiszállítással – rendeléséhez exkluzív neszesszert adunk ajándékba.

  • 1. A női elegancia csúcsa
  • 2. Felejthetetlen, kellemes illat
  • 3. Élénk, csábító aroma
  • 4. Édes virágillattal fűszerezve
  • 5. Minden cseppje nőiességet sugároz