Isteni alak két lépésben. Már két hét után!

eisenberg

Elméletileg még messze a nyár. Valójában azonban elég közel van ahhoz, hogy habzsoljuk a fürdőruha trendeket, és elkezdjünk keresni valamit, amitől majd a vízparton pompásan érezzük magunkat. Van itt valami, ami pontosan ilyen: az Eisenberg márka feszesítő, karcsúsító, valamint teljes testet detoxikáló készítményei. Figyelem, kezdődik az Eisenberg kétlépéses Body Routine leckéje!

Narancsbőr gödröcskék, megereszkedett bőr és látható hasika? Télen mintha nem is lennének. Csak azután egyik napról a másikra jó lenne ha beütne a csoda. Elkezdi a hagyományosan könnyebb étrendet, a kellő folyadékbevitelt, hozzáveszi az aerob mozgást (hogy a test égessen, a nyirok keringjen, és a bőr kifeszüljön), és olyan kozmetikai segítőtársakat keres amelyek a munka jó részét átvállalják. Ilyen segítőtársakkal például az Eisenberg Trio-Moleculaire® rendelkezik. Válassza első lépésként a Gelkrém Cryoform vagy a Body Refining Serum termékeket. Másodiknak pedig itt a Body Lifting Treatment krém. Mire képesek?

1a      Cryoform

A krioterápiára (zsírsejt-eltávolítás helyi fagyasztással) alapozó Gelkrém hat a narancsbőr gödröcskék ellen, visszaadja a bőr feszességét, megállítja annak öregedését, és teljes test-méregtelenítés keretében is használható. Tulajdonképpen nyirokdrenázsként működik: serkenti a vér- és nyirokkeringést, valamint segít abban, hogy a szervezet megszabaduljon a káros anyagoktól. Mindez a koffeinnek, a kámfornak, az eukaliptusznak és az elsőrangú Trio-Moleculaire® anti-ageing technológiának köszönhető.

Eredmények: Masszázzsal kísért alkalmazás (reggel és este) után már két hét elteltével élvezheti az első örömteli érzéseket (akkor is, ha csak ezt fogja használni)!

1b      Body Refining Serum

Intenzív, formázó hatással is bíró lifting, mely segíti megcélozni a problémás testtájakat. Képes helyben támogatni a lipolízist (a zsírok lebontása), és - drenázshatása révén - elvezeti a felesleges vizet. Akár a karjait, a hasát vagy a fenékét és a combját szeretné „feljavítani”, működik. Sőt, támogatja a bőrben az endorfin-termelést, ami Ön számára jobb hangulatot és közérzetet jelent. A Trio-Moleculaire®-nak köszönhetően arról is gondoskodik, hogy a bőre fiatalabbnak látsszon. 

Eredmények: Elegendő egy reggeli és esti masszázs, mielőtt testápolóval (vagy a javasolt Body Lifting Treatmenttel) kenné be magát. Már két hét múlva haladást fog látni!

eisenberg

2      Body Lifting Treatment

Hogy a könnyített étrend, a mozgás és a megelőző kozmetikai kezelés eredményei még jobbak legyenek, itt a Body Lifting Treatment. Regeneráló, simító, és anti-ageing hatása - az antioxidánsok (E és C vitamin) és a Trio-Moleculaire® érdemeként - szinte csodával határos. A zöld mikroalgákból származó oligopeptideknek köszönhetően támogatja a bőr rugalmasságát, és olyan makacs ellenfelekkel is elbír, mint a striák.

Eredmények: Négy hét önálló használat után feszesebb testnek örvendhet. Amennyiben erejét az előző készítmények valamelyikével ötvözi, az eredmény korábban érkezik, és sokkal hatásosabban!

Termékek:

https://www.notino.hu/eisenberg/classique-feszesito-testkrem-striak-ellen/

https://www.notino.hu/eisenberg/classique-testapolo-szerum-narancsborre/

https://www.notino.hu/eisenberg/classique-feszesito-gel-a-testre-narancsborre/