Ismerje meg a Karl Lagerfeld x L’Oréal Paris egyedülálló sminkkollekciót

Hamarosan kezdetét veszi a párizsi divathét, ahol megcsodálhatjuk azokat a smink és divattrendeket, amik a 2020-as tavaszi szezont fogják uralni. 

Képkollázs L’Oréal Paris termékekről

Az esemény azért is igazán különleges, mert a divathét részeként szeptember 27-én kerül hivatalosan bemutatásra a L’Oréal Paris és a Karl Lagerfeld Divatház közös, exkluzív sminkkollekciója. A kollekció, amely Karl Lagerfeld kreatív örökségét és a szépségről alkotott vízióját ünnepli, a tervező rockos stílusát közvetíti, egy csepp párizsi eleganciával fűszerezve.

A következőkben bemutatjuk, hogyan készíthet el egy mindennapi és egy merészebb party sminket a Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris termékek felhasználásával. A friss, üde arcbőrön minden smink szebben mutat, így a sminktermékek felvitele előtt javasoljuk, hogy szánjon időt az arcápolásra is. A legújabb Hyaluron Specialist termékcsalád a hialuronsav erejével simává és puhává varázsolhatja az arcbőrt.

Rock díva

Első lépésként vigyen fel a True Match folyékony, hidratáló alapozóból arcbőrére és egyenletesen oszlassa el. Szemei kiemelésére használja a Karl Lagerfeld szemhéjpúder-palettát, amely 9 fényes és matt árnyalatot kínál, így segítségével bármely stílusú smink könnyedén elkészíthető. Ezt követően használja a kollekció szempillaspirálját az optikailag dúsabbnak és hosszabbnak tűnő pillákért. Szemöldökét a L’Oréal Paris Unbelieva Brow hosszantartó szemöldök gél segítségével formázza. Megjelenését még ragyogóbbá teheti, ha egy kis highlightert visz fel az orr középső részére, az arccsontok fölé és az ajka fölé. Végezetül koronázza meg sminkjét a kollekció egy merészebb, élénk árnyalatú rúzsával, a Karismatik árnyalattal.

Rock díva smink

Javasolt termékek:

Arc: Hyaluron Specialist, True Match make-up, Karl Lagerfeld highlighter

Szem: Karl Lagerfeld szemfesték palette, Karl Lagerfeld Volumissime szempilla-spirál, Unbelieva Brow hosszantartó szemöldök gél

Ajkak: Color Riche Karl Lagerfeld rúzs (Karismatik árnyalat)

Párizsi elegancia

Ezen smink elkészítéséhez is nélkülözhetetlen az alapozás, amelyhez használja a True Match folyékony alapozót. A megfelelő árnyalatot a videó segítségével könnyedén kiválaszthatja. Használja a kollekció szemhéjpúder-palettájának világosabb árnyalatait, hogy kihangsúlyozza szemeit. A még csábítóbb tekintetért húzzon tusvonalat a Karl Lagerfeld x L’Oréal Paris szemhéjtus használatával, amely fémes, metálos hatású csillámokat tartalmaz. Ezt követően a kollekció szempillaspirálja segítségével tegye teljessé sminkjét. Formázza szemöldökét a L’Oréal Paris Unbelieva Brow hosszantartó szemöldök gél használatával. Arca legszebb vonásait a Karl Lagerfeld x L’Oréal Paris kollekció púderes highlighterével emelje ki. Ajkait ékesítse a Karl x L’Oréal Paris kollekció Kontemporary árnyalatával.

Füstös szemek

Javasolt termékek:

Arc: Hyaluron Specialist, True Match make-up, Karl Lagerfeld highlighter

Szem: Karl Lagerfeld szemfesték palette, Karl Lagerfeld Volumissime szempilla-spirál, Karl Lagerfeld Matte Signature szemhéjtus, Unbelieva Brow hosszantartó szemöldök gél

Ajkak: Color Riche Karl Lagerfeld rúzs (Kontemporary árnyalat)