Intelligens arcmaszk - szenzációs újdonság

ufo_mini

A számtalan arcmaszk között nem igazán képes eligazodni? Van megoldásunk! A fátyolmaszkok a 2017 nagy kedvencei voltak, és megérdemelten. Most egy teljesen új termék jelent meg a színen, ami könnyen túlszárnyalhat minden eddigi arcmaszkot: ez az UFO mini arcápoló készülék, melynek hatékonysága bizonyítottan magasabb, mint a papír arcmaszkoké. Nincs ideje szépségszalonba vagy klinikára járni? Nem gond! Az UFO mini a teljes arcápolást röpke 90 másodperc alatt megoldja. Fedezze fel velünk az otthoni megoldást, melynek technológiája minden elvárást kielégít. Az eredmény már pár használat után észrevehető: sima és ragyogó arcbőr!

A KOZMETIKAI SZALON VÁRHAT

Igaz, hogy a klasszikus szérumok és tonikok mindig jó választást jelentenek, de a maszkok is képesek megadni az arcbőrének azt, amire szüksége van. Például egy olyan alapos hidratálást, amire más készítmények nem képesek. Az UFO mini és nagyobb testvére, az UFO mindenki számára elérhető, aki többet szeretne nyújtani az arcbőrének. A készülék Hyper-Infusion okos technológiát és LED fényterápiát használ, amellyekkel mostanáig csak a professzionális kozmetikai szalonokban találkozhattunk. Ott, ahol ez sok idejébe és rengeteg pénzébe került.

ufo_mini_foto

AZ ARCÁPOLÁS TECHNOLÓGIÁJA

Az UFO rendszer három technológiát kínál. Ennek egyike az automatikus átkapcsolás aszerint, hogy milyen arcmaszkot szeretne használni. Az UFO mini kommunikál a FOREO alkalmazással, így elég beszkennelni a használni kívánt maszk vonalkódját, behelyezni a bekapcsolt készülékbe, és kezdődhet is a kezelés. Ugyanúgy relaxálhat és élvezheti a kezelést, mint a szalonban!

FORRADALOM AZ ARCÁPOLÁSBAN

Minden UFO minivel történő kezelés LED fénnyel indul, ami a lehető legjobb hatás érdekében speciálisan ráhangolódik az ön által választott és UFO-aktivált maszkra. Az arcápolásra általánosságban érvényes, hogy a piros fény öregedésgátló hatású, a zöld hatékonyan átmelegíti a bőrt, míg a kék fény megszünteti a pattanásokat. A készülék a bőrt átmelegíti, ezáltal ellazítja és könnyebbé teszi a maszk eszenciáinak felszívódását. A T-Sonic pulzálással nyugtatóan masszírozza az arcbőrét, hogy a hatóanyagok mélyen behatoljanak a bőrbe.

NAPPALI ÉS ÉJSZAKAI VÉDELEM A RAGYOGÓ BŐRÉRT

A Call It a Night & Make My Day UFO-aktivált maszkot minden korosztály használhatja és valamennyi bőrtípushoz alkalmazható. A nappali maszk aktív összetevői – a hialuronsav és a vörösmoszatok - kiváló hidratáló és hatékony szennyeződésgátló hatásukról ismertek. Az olívaolaj és ginzeng alapú éjszakai pakolás nagyszerűen táplálja a bőrt, valamint megőrzi annak feszességét és rugalmasságát. A maszkok összetételének kifejlesztése koreai arcápolási szakértők gondos felügyelete mellett történt, a kész maszkot pedig bőrgyógyászok tesztelték. 

ufo_mini_foto

KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT HATÁSOK

Az UFO mini rendszer minőségét klinikai vizsgálatok is bizonyították. Csupán 90 másodperc alatt képes 126%-kal fokozni a bőr hidratáltságát, ami az a kezelést követő 6 órán át meg marad. Ön dönt, de ha szeretne változtatni és egyszerűsíteni az arcápoláson, és minden nap kozmetikai gyógyfürdővel kényeztetné magát, ez az okosmaszk fogja jelenteni a megfelelő választást!

ALKALMAZÁS

  1. Kezdje tiszta, száraz bőrrel. A tökéletes tisztításhoz használhatja például a LUNA készüléket. Menjen végig gyengéden a bőrén az UFO mini készülékkel és vigye fel egyenletesen az eszenciát.
  2. Masszírozza a receptúrát körkörös mozdulatokkal az óramutató járásával megegyező irányban a bőrbe. Az állánál kezdve haladjon végig az arca bal oldalán és a homlokán. Folytassa tovább lefelé az arca jobb oldalán egészen az álláig és a nyakáig. Ismételje ezt a mozdulatsort egészen a kezelés végéig.
  3. A kezelés befejezése után gyengéden paskolja a megmaradt eszenciát a bőrébe és a felesleget távolítsa el tamponnal.
  4. Végezetül vigye fel a hidratáló krémet.