Illatok az estélyi szezonhoz

estélyi szezon

A téli időszak számos beltéri rendezvénnyel, ünneppel és estéllyel jár. Így lassan itt az ideje, hogy leporolja ünnepi estélyi ruháit, a könnyű nyári illatokat pedig titokzatosabbakra és csábítóbbakra cserélje. Bízunk benne, hogy alapos felkészüléssel el tudja kerülni a klasszikus „nincs mit felvennem“ pánikot és teljes mértékben ki tudja élvezni ezt az ünnepi időszakot. Az ünnepi hangulathoz ideális és a Black Tie dress code elvárásainak megfelelő karakterű parfüm összeállításunkból könnyen ki tudja választani a kedvenc illatát.

Top illatok alkalmi koktélruhákhoz

Az alkalmi, azaz a „little black dress” koktélruhák már Coco Chanel idején híressé váltak. Ő tette azokat az elegáns hölgyek ruhatárának nélkülözhetetlen darabjává és a társasági élet elengedhetetlen kellékévé. Függetlenül attól, hogy elegáns minimalista, vagy művészi csipkés stílus várja majd a fogason előkészítve, szép és lenyűgöző illat nélkül nem lehet tökéletes a megjelenése.

Összeállításunkban 7 tippet talál azokra a parfümökre vonatkozóan, melyekkel az est királynőjének érzi majd magát.

Tipp 1: Legyen bátran dekadens

Előbb gyönyörködjünk egy kicsit Marc Jacobs legújabb női Decadence parfümének stílusos üvegcséjében. A gyűjteménybe kívánkozó aranyláncos, retikül formájú darab már önmagában is meggyőző, viszont mégsem az egyetlen oka annak, hogy magunkénak akarjuk tudni ezt az Eau de Parfum illatot. A parfüm gyönyörű és hosszan tartó kompozíciója egész este körülöleli majd önt. Alapja borostyános egy csipetnyi szilvával, szívillata sáfránnyal színezett bolgár rózsa, így édeskés és egzotikus hatást kelt. Ideális választás a kísértésbe ejtő nők számára.

Tipp 2: Teljesítse be vágyait

A Chopard Wish ideális választást jelent azon nők számára, akik imádják a nem mindennapi élményeket,. Az akácia, ibolya és jerikói lonc alkotta mágikus illatkompozíció viselőjére beteljesült kívánságokkal teli este vár. Olyan egyszerűség rejlik benne, amely mindenkit lenyűgöz és megörvendeztet, aki mellett ezen a különleges estén eltáncol majd.

chopard

Tipp 3: Öltözzön gyémántokba

Már Marylin Monroe megénekelte, hogy a gyémántok a nők legjobb barátai. A Lancôme fekete gyémánt inspirálta La Nuit Tresor illata érzéki és sziporkázó fűszeres felhővel öleli körül. A fényűzőre csiszolt üvegcse elragadó papirusz, tömjén, vanília és pacsuli alkotta alapot rejt. Ez azonban csak az édesebb bergamott és körte, valamint a rózsás, orchideás és egzotikus gyümölcsös szív lecsengése után bontakozik ki. Az illatot mintha kifejezetten az érett és öntudatos hölgyek estélyi viseleteként alkották volna.

Tipp 4: Fogadjon az érzéki elixírre

Yves Saint Laurent egy gondosan összeválogatott összetevőkkel teli egyedülálló esszenciális koktélt mutatott be. A neve Manifesto L'Elixir és valóban káprázatos. Ugyanis kasmírfát, vaníliát és bódító ambroxánt tartalmaz, amit a tubarózsa, vaníliavirág, jázmin és a bergamott még tovább gazdagít. A parfüm már jó pár éve a hideg téli hónapok népszerű viselete, és több száz elcsavart fej és rászegeződő tekintet írható a számlájára. Ha a Manifesto L'Elixir mellett dönt, legyen felkészülve rá, hogy a figyelem középpontjába kerül.

Manifesto L'Elixir

 

Tipp 5: Provokáljon kifinomultan

A kifinomult hölgyek minden bizonnyal értékelni fogják a londoni luxus fehérnemű ház Agent Provocateur Fatale illatát. A Fatale Eau de Parfum érzéki, csábító és öntudatos, akárcsak az a fehérnemű, melyet a fekete estélyije alatt visel, és amiről csak ön tud majd. Az illatban az egzotikus kakaó, gardénia és a mangó uralkodik a csokoládéval, pacsulival és a rózsaszín borssal. Legjobban a provokatív hölgyeknek áll jól.

Tipp 6: Legyen botrányosan ellenállhatatlan

Felejtse el Victoria Secret divatbemutatóinak angyalkáit. A Scandalous Dare ennek az érzéki parfümcsaládnak a legújabb tagja és biztosan nem fogja angyalnak érezni vele magát. Sokkal inkább ördögien vonzó királynőnek. A virágokkal díszített csodálatos üvegcse a szilva, tubarózsa és rózsaszín jázmin egyszerű, mégis hatásos aromáját rejti. Minden játékos és extrovertált hölgynek jól áll.

Tipp 7: A kevesebb néha több

A Serge Lutens francia niche parfüm márka az estélyi, fás-fűszeres-gyümölcsös parfümök között fenséges királynőnek számító illatot alkotott. Az uniszex Féminité du Bois Eau de Parfum üvegcséjének megjelenése minimalista, mégis minőségi, és bonyolult összetételű illatelemek gazdag koktélját rejti. Az eredmény egy selymes, mértékletes és magával ragadó illat, mely kompromisszumot nem ismerő tartóssággal bír. A Féminité du Bois összetételéből nem hiányzik a szegfűszeg, ylang-ylang, rózsa, ibolya, cédrus és a benzoin sem. Az ön személyes kézjegye az elegáns tisztaság lesz a hatására.

serge lutens

Legyen mindig mindenhol önmaga. Élvezze élete minden egyes percét!