Idén az év színe két szín lett - hogyan viseljük őket?

Az idén először lett két szín az év színe a Pantone társaság választása alapján. Mégpedig a világoskék és a rózsaszín, vagyis a Rose Quartz és a Serenity.

2016 év színe

A nyugalom és a biztonság iránti vágy kerül előtérbe. A Rose Quartz és a Serenity a belső egyensúlyt mutatja be a meleg rózsaszín és a hideg kék között. Ez a két szín tökéletesen összhangba kerül és nagyszerűen néz ki, amennyiben a divatban, sminkben, lakás design –ban vagy az illatokban kombináljuk őket. Ezek a színek harmonikus összhangba hozzák a női és a férfi világot, melyben elvesznek a nemek közötti különbségek. Sok-sok év elteltével ismét előtérbe kerültek a világos, pasztel, finom színek és ezt egy kellemes változásnak tekinthetjük.

Az év színei a sminkben

Ezt a két békeszerető színt nagyon jól használhatjuk a sminkben. A múlt évi nagyon feltűnő szicíliai Marsala bor színe után, mely nagyon alkalmas volt az esti sminkhez, ez a két szín minden alkalomra megfelelő. Sőt, most a tavasz beköszöntével, amikor mindig friss színek jelennek meg, egyszerűen tökéletes. Most tavasszal az enyhén rózsaszín arc és száj a divatos, melyek felélénkítik az arcát. Nem mindenképpen szükséges arcpírt használni, hisz a highlighterek (melyek általában világosabbak, mint az arcpirosítók) egyre inkább közkedveltségnek örvendeznek.

Amennyiben azt gondolta, hogy a kék szemhéjfesték már teljesen divatja múlt, akkor ezt az idén teljesen elfelejtheti. Éppen a nagy visszatérését ünnepli. A pasztel kék árnyalatok fekete szemhéjtussal kombinálva, melyek világos rózsaszín tónusokkal vannak kiegészítve a szemünk sarkában, tökéletesen néznek ki. Ezzel a nem mindennapi kombinációval kivirágzik minden nő.

Hogy inspiráljam Önöket elkészítettem egy ilyen sminket és alá kiírtam, hogy milyen termékeket használtam.

Smink divat

A modell sminkje a következő termékekkel készült:

1. make-up - Mary Kay TimeWise Luminous-Wear folyékony make-up 5 Ivory árnyalata

2. szemhéjfestékek - Bobbi Brown Pastel Brights Eye Palette szemhéjfesték paletta

3. szemhéjtus - theBalm Schwing folyékony szemhéjtus

4. szempillaspirál - theBalm What's Your Type? hosszabbító szempillaspirál

5. arcpirosító - Nars Make-up arcpirosító 4004 Mata Hari árnyalat

6. ajakfény - Lancome Juicy Tubes ajakfény 19 Lychee árnyalat

bobbi brown eyeshadows

A tavaszi sminkhez egy megfelelő körömlakk dukál

Már bemutattam, hogy milyen jól használható az idei év két divat színe a sminkben. Ez a két szín kiválóan illik a körmökre is. Erre a célra a szerintem egyik legjobb minőségű márka, az OPI két körömlakkját választottam ki Önöknek, hogy megmutathassam, milyen jól mutatnak a körmein ezek a divatos színek.Merítsen ihletet Ön is! A finom és elegáns rózsaszínt válaszhatja a mukába a kéket pedig a bulikba.

Divatos körömlakkok

kék - OPI Infinite Shine 2 körömlakk To Infinity & Blue-Yond árnyalata

rózsaszín - OPI Soft Shades Collection körömlakk Sweet Memories árnyalata

Az év színei az illatokban

A múlt évben, mikor a szicíliai bor színe uralkodott, az orientális, nehéz és édes illatok uralkodtak. Az idén teljesen másképpen van. A Rose Quartz rózsaszín finom, virágos illatokra jellemző, melyekben leginkább a rózsa és más virágok dominálnak, mint a bazsarózsa, nőszirom, gyöngyvirág vagy cseresznye virágok … Mindezt rózsaborssal vagy friss citrusokkal bolondítják meg.

A mi tippünk: Újdonság - Lancome La Vie Est Belle Intense eau de parfum nőknek

A kék Serenity szín a gyümölcsös-virágos illatokat szólítja meg, ahol a gyümölcslevek és a virágok dominálnak. Az idén megfelelő választás lehet a virágos-vizes parfümök, melyek vizi virágok, gyógynövények, dinnye és finom fehér virágok illatait rejtik magukban.

Az év színei inspirálhatják Önöket, valamint útmutatóként szolgálhatnak különleges ajándék kiválasztásához, melyekkel felfrissítheti a ruhatárát vagy a kozmetikai készletét.

 

Eszter