Hosszú szempillák? Ismerjük meg a legjobb trükköket!

Hosszú szempillák

Bizonyára mindannyian dús és hosszú szempillákra vágyunk, de csak néhányan olyan szerencsések, hogy egy laza szempillafestéssel is úgy indulhat el otthonról, mint egy szexi játékbaba! Nincs értelme pánikba esni. Sokféle trükk létezik a látványos, hosszabb szempillákért. Segítse a szempillák növekedését úgy, hogy minél tovább hosszúak és dúsak lehessenek! Van pár tippünk a legjobb szempillaszérumokra és a kellően gondoskodó ápolásra.

A megfelelő sminkeltávolítással kezdődik minden

Most akkor kezdjük a végén. Nem újdonság, hogy az arc- és szemkörnyék ápolása fontosabb, mint bármelyik smink. A napi szokásos rutinhoz kellene sorolni a szempillák ápolását is, nem szabadna elfeledkezni róluk sminkeléskor, de főleg a sminkeltávolítás során. Hogyan viseljük tehát gondját a szempilláknak?

Az egész arcról és főleg a szemekről a sminkeltávolítás a lehető legkímélőbb módon történjen. Ugyanis a kíméletlen sminklemosás a szempillák kihullását és töredezését is okozhatja. Helyezze a vattakorongot a sminkeltávolító készítménnyel a szempillákra úgy, hogy a szempillafesték szinte magától feloldódjon, egyszerűen csak le tudja törölni, így nem fogja a szemeket sem feleslegesen irritálni.

A tökéletes sminklemosást biztosító ideális és gyengéd készítmények olajbázisúak, mint például az Uriage Hygiène kétfázisú sminklemosó, amelyet az igazán érzékeny szeműek is értékelni fognak.

Tisztítsa meg az egész arcát a Saffee Cleansing sminklemosó olajjal, amely a különleges „oil-to-milk“ technológiájának köszönhetően arctejjé változik arcán. Ellenőrizze, hogy nem maradt-e még rajta szempillafesték, és csak ezután folytassa az ápoló készítményekkel.

TIPP: Bármilyen sminket eltávolíthat a Notino Spa szuper praktikus sminklemosó szettel, amely tartalmaz szemsmink-eltávolító korongokat és az egész arcra használható sminklemosó kesztyűt is. Előnye, hogy használatuk után elég csak kimosni őket, és újra használhatók lesznek!

Válasszon TOP szempilla szérumot

Ha már a természetes szempilla-hosszabbítás mellett döntött, akkor hajrá a legjobbért! Itt az ideje, hogy válasszon egy szempillanövesztő szérumot rendszeres társának. A szérumok már néhány héten belül látható eredményeket ígérnek, de rendszeresen és megfelelő módon kell őket alkalmazni.

Feltétlenül tartsa be a terméktájékoztatók utasításait az alkalmazás gyakoriságát és módját illetően. Mit is tud egy ilyen szérum?

  • Serkenti a szempillák növekedését.
  • Hidratál.
  • Ellenállóbbá teszi őket.
  • Megújítja a szempillák szerkezetét.
  • Táplál.

Ha a természetes termékeket részesíti előnyben, akkor válassza a FacEvolution Nuvega szempillanövesztő szérumot. Vigye fel a szérumot a szempillák tövére úgy, mint egy szemhéjtust. Elég a felső szempillákra alkalmazni, mivel az alsókra is rákerül, ha becsukja szemeit. Az első eredményeket már 4-6 hét múlva láthatja, és büszkélkedhet is a hosszabb, dúsabb szempillákkal!

A Tolure Cosmetics Hairplus szempilla- és szemöldöknövesztő szérum a biopeptid tartalmának köszönhetően elősegíti a növekedést, ráadásul szépen megerősíti a szempillákat, amik így kevésbé töredeznek majd. Próbálja ki a szérumot a szemöldökére is, hogy azok is olyan szép dúsak legyenek, mint a szempillái. Már akár 3 hét múlva látszódik az eredménye, akár a szempillákra, akár a szemöldökére használja.

Az Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum is kiváló szempillanövesztést garantál, amely már akár két hét múlva meghozza az eredményét. Az eredeti peptides komplextartalmának köszönhetően erősíti a szempillák természetes növekedési ciklusát, és tekintete nemsokára csábítóbb lesz, mint valaha.

Szeretne egy kicsit olcsóbb, de mégis minőségi terméket? Próbálja ki a L'Oréal Paris Clinically Proven szérumát – nemcsak támogatja az új szempillák növekedését, de megelőzi kihullásukat is.

Ricinusolaj szempillára? Bátran!

Szeretné kipróbálni a szempillaszérumok természetes változatát? Akkor válassza a ricinusolajat. Ez a szempillaápoló támogatja növekedésüket, egyúttal meg is erősíti őket. Elég egy kis mennyiségű olajat felvinni a tövekhez – a klasszikus szérumokhoz hasonlóan – vagy egy tiszta spirállal felvinni, mint a szempillafestéket.

TIPP: Egy másik „házi megoldás“ – és valószínűleg a legolcsóbb – a szempilla növesztéshez a vazelin! Ugyanúgy, mint a szérumok és az olaj, elvileg erősíti a szempillákat és csökkenti a töredezésüket. Vigyen fel sminkeltávolítás után vastag réteg vazelint az alsó és felső szempillákra is, hagyja pár percig hatni, majd óvatosan mossa le langyos vízzel.

Hosszú szempillák diétával

Az életstílusunk és étkezési szokásaink is a testünk és az arcbőrünk ápolásához tartoznak természetesen. Amit elfogyasztunk, az látszik kívülről is. Márpedig, ha azt nyomozzuk, hogyan lehetne hosszabb szempillánk, akkor erre is koncentrálnunk kell többek között.

Az étkezés esetében is a szempillák alapvető építőkövének termelődésének támogatásáról van szó – a keratinról. Ezért figyelni kell arra, hogy ételeink fehérjében és egészséges zsírokban gazdagok legyenek. Koncentráljunk a biotinra (B7-vitamin), amely megtalálható például a tojássárgájában, a májban vagy gombafélékben.

Hogyan legyenek elképesztően hosszúak pilláink

Végezetül a hosszabbító szempillaspirál

Ha már a hosszú és tökéletesen dús szempillákról van szó, akkor támogassa ezt a hatást sminkeléskor is. Az eredményt ugyanis még láthatóbbá kell tenni! Csakúgy, mint az ápolás, a megfelelő szempillaspirál kiválasztása és használata is fontos. Mit kell tenni ehhez?

Először is göndörítse őket szempilla-göndörítővel a még hosszabbnak tűnő szempillákért, a szempillafesték felvitele előtt pedig használjon Lancôme Cils Booster XL alapozó bázist. Így egy védőréteggel vonja be a szempillákat, amely a szempillafestéket is tartósan fixálja.

Ezután alkalmazza a hosszú szempillákról gondoskodó Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils szempillaspirált, amely tökéletesen szétválasztja és még dúsabbá teszi a pillákat.

Ha igazán mélyfekete szín szeretne, akkor válassza a Bobbi Brown Smokey Eye Mascara szempillaspirált. Nemcsak meghosszabbítja és dúsítja a szempillákat, de ellenáll a nedvességnek és izzadságnak is. Úgy tűnik, igazán jó partner bármelyik buliba vagy egész napra a munkahelyen.

TIPP: Használatakor helyezze a spirált a felső szempillák tövéhez és óvatosan csukja le a szemét. Az alsó szempillákon még gyengédebben húzza végig a spirált. Ne feledje, hogy mindig merőlegesen húzza, ne oldalirányba, mert akkor a szempillák összeragadnak. Igazán csodaszép hatást ér el, ha az első réteg megszáradása után felvisz még egy másodikat is.

Eldöntötte már, hogy melyik a legjobb szempillaszérum és hogyan fogja növeszteni a szempilláit? Javasoljuk, hogy készítsen előtte-utána fotókat, hogy megvizsgálhassa az eredményt!