Hogyan tarthatja meg bőre barnaságát - 5 igazán működő tipp

Minél többet dolgozott azon, hogy bőre bronz árnyalatot kapjon annál jobban megérdemli, hogy barnasága a lehető leghosszabb ideig tartson. Mi tehát a teendő? Hogyan lehet akár hetekkel meghosszabbítani a barnaságot és a vakáció emlékét?

 

Napbarnított bőrű hölgy

 

Hidratáljon kívülről és belülről is!

MIÉRT? A folyadékbevitel a nyár egyik legfontosabb figyelmeztetése, ám nem árt fejben tartani az év többi napján is. Elégséges hidratálás nélkül ugyanis a bőr kiszárad, pikkelyesedik, és a barnaság is elveszíti egyenletes színét. Kívülről ápolja bőrét hidratáló testápoló tejjel! Kiváló például az Astrid Sun napozás utáni hidratáló testápoló tej. Nemcsak a barnaság megtartására, de annak intenzívebbé tételére is jó, sőt tökéletesen kenhető és csodálatos az illata.

Táplálja bőrét!

MIÉRT? Mert a táplált bőr gyönyörűen sima, érintésre selymes, és kiemeli a barnaságot. Használhat kókuszolajat, de a napszárított bőrre tökéletes a ricinusolaj is, melyet ajánlott az alkalmazás előtt kissé kell felmelegíteni... vagy válassza a Lancaster Tan Maximizer olajat. Ezt a terméket száraz bőrre ajánlják és a napbarnítottságot hivatott meghosszabbítani. A készítmény Tan Activator Complexet rejt, amely az utolsó napozást követően még egy hónapig képes stimulálni a bőrt, hogy termeljen természetes melatonint, melynek nagy befolyása van a bőr egészséges, napbarnított megjelenésében.

Hűsítő zuhannyal frissítse magát!

MIÉRT? Mert a forró vizes zuhanyozás vagy a hosszantartó forró fürdő szárítja a bőrt, és a száraz bőr, mint megtudtuk sokkal gyorsabban elveszíti barnaságát. Lényegesen jobb a langyos víz, ideális ha tusoló olajjal egészíti ki. A Nuxe Prodigieux még csillogó részecskéket is tartalmaz, melyekkel barnasága még szexibb lesz! Vagy próbálja ki a Collistar After Sun tusoló gélt melyet, mintha csak a barnaság meghosszabbítására találták volna ki!

Iktasson be kíméletes peelinget!

MIÉRT? Az elhalt sejtek a bőr felületén szürkés árnyalatot képeznek, és ez a napbarnított megjelenésnek egyáltalán nem tesz jót. Felesleges attól tartania, hogy a peelinggel lemossa bőre napbarnított árnyalatát. Ellenben segít, hogy bőrszínével továbbra is lenyűgözze ismerőseit. A La Roche-Posay Physiologique egy finom, hidratáló peeling, mely a legérzékenyebb bőrre is használható.

 

Peeling, regeneráló olaj és tusoló gél

 

Használja ki az önbarnítás lehetőségét!

MIÉRT? Mert ez a legegyszerűbb mód az akár karácsonyig - vagy a következő szabadságig, tartó barnaságig. Az önbarnító készítmények mára nemcsak krémek formájában elérhetőek. Választhat önbarnító tusoló gélt, vagy például a különleges Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante arcszérumot, mely - könnyed gyöngyház-tartalma révén - gyönyörűen tükrözi a fényt, a benne lévő hialuronsav pedig kitűnően hidratál a nyári szezon után… És Önnek van saját tippje a barnaság lehető leghosszabb megtartására?

 

Biotherm önbarnító szérum arcra

 

 

Szerző: Jana P