Hogyan lehet ellenőrzés alatt tartani a hajat a TONI&GUY termékekkel

TONI&GUY termékek

A haj valamennyi nő koronája és a frizura az outfitünket koronázza meg. Télen, amikor nagy galléros kabátba, sapkába és sálba burkolózunk, határozottan többet küzdünk az elektrosztatikus és szálló hajjal. Azonban a haj elektrosztatikusságát és röpködését nem a ruházattal való érintkezése okozza, hanem sokkal inkább az, hogy a haj a hideg miatt károsodott, kiszáradt. Az igazi fagyok ellen íme, néhány tipp arra, hogy hogyan érhető el a tökéletes frizura, és mit használjon annak érdekében, hogy a haja még a legnagyobb zimankóban is egészséges és ép maradjon.

1. Csak óvatosan a meleg hajformázással

A sikerhez vezető első lépés a haj lehető legkisebb terhelése. Ezért mindenképpen kerülje a mindennapi hajmosást, hajszárítást, hajsütést és hajvasalást. A forró levegő kiszárítja és károsítja a hajat. Amennyiben ragaszkodik az elektromos segédeszközökhöz, ügyeljen a megfelelő védelemre. Meleg hajformázás előtt kezelje a haját TONI&GUY Prep Heat Protection Mist - hővédő spray-vel, mely megvédi azt a sérülésektől és lággyá, valamint formázhatóvá teszi a hajat. Vigye fel hajszárítás előtt a nedves hajára, törölközővel szárítsa ki és fésülje át a haját.  Hajvasalás vagy hajsütés előtt ismét vigye fel a száraz hajra.

TONI&GUY Prep hővédő spray hőhatásnak kitett hajra

2. Helyes kifésülés

Gyakran a rosszul megválasztott fésű okozza a problémát. Az elektrosztatikusság elleni védelemhez a természetes sörtéjű kefék a legjobbak. A nedves haj kifésülése is nagyon fontos. Hagyja előbb egy kicsit száradni, nehogy kitépjen vagy megtörjön hajszálakat.

3. Hidratálás

A száraz hajra legjobb a hidratálás, és azt a száraz hajra való TONI&GUY új hajsimító termékcsalád teljes mértékben garantálja. A tökéletes frizura már a mosással kezdődik, ezért a hajápolást kezdje a TONI&GUY márka száraz hajra való hajsimító samponával, amely hidratál és gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, valamint a hajformázó készítmények maradványait. Általa a haja megfelelően táplált és könnyen kezelhető lesz, és formázása szinte gyerekjátékká válik. A legjobb eredmény elérése érdekében a TONI&GUY ennek a termékcsaládjába tartozó kondicionálóval együtt alkalmazza.

TONI&GUY sampon száraz hajra

4. Végül fixálás

Amennyiben biztos akar lenni abban, hogy haja úgy marad, ahogyan reggel fésülte, fordítson gondot a fixálásra. Ideális megoldást jelent a közepes erősségű fixáló TONI&GUY Casual hajlakk. Ez a hajlakk természetesen rugalmas és kellemes tapintású hagyományos rögzítést kínál.

Eszter