Hogyan készítsünk divatos, highlighterrel kiemelt sminket?

smink

Beköszöntött a tavasz és vele együtt a világos és ragyogó smink iránti vágy is. A báli szezon ugyan már mögöttünk van, de a partyk, esküvők és szórakozás korán sem ért véget. Habár a legújabb trend a természetes megjelenés, a „no make-up makeup-pal”, vagyis észrevehetetlennek tűnő sminkkel is az éjszaka sztárjai lehetünk. A természetes hatás bizony számos esetben jobban mutat, mint egy erős smink.

1.lépés: Tökéletes arcbőr

Ha hosszan tartó sminket szeretnénk, használjunk primer sminkalapot. Számtalan lehetőség közül választhatunk. Igényünknek megfelelően találunk mattító, ragyogást adó, kipirosodás vagy fakóság elleni báziskrémet. A következő lépés az alapozás. Ha buliba készülünk, a legjobb választás egy hosszan tartó alapozó. Az arcbőr tökéletlenségeinek eltüntetéséhez használjunk korrektort. A Maybelline Fit Me! folyékony korrektor elfedi a szem alatti sötét karikákat. Pórusösszehúzó, valamint a bőrhöz illeszkedő részecskéinek köszönhetően természetes eredményt biztosít. A végén fixáljuk az alapozónkat púderrel, és tökéletesítsük sminkünket a kedvenc árnyalatú pirosítónkkal.

Tipp:

Próbáld ki a legújabb trendet – kontúrozz és hangsúlyozz highlighterrel. Használj bronzosítót az arccsont alatt, az orr oldalsó részein, a homlokon, és az arc szélén az arc formázásához. Vigyél fel highlightert az arc azon részeire, melyeket szeretnél kiemelni. A Maybelline Master Chrome Metallic highlightert két árnyalatban is megtalálod: rózsaszínt a hideg tónusú bőrhöz, és egy arany árnyalatot a semleges és meleg bőrtónushoz.

highlighter

2.lépés: Világos szemsmink

A tavaszi sminkben a kevesebb több elve érvényesül. Próbáljunk meg csak finom színárnyalatú szemhéjpúdert használni. A The Nudes szemhéjpúder paletta vagy a The 24K Nudes tökéletes választás ebben az időszakban. Ha mindenképpen erősebb szemsminket szeretnénk, a Master Precise szemhéjtust ajánljuk. Nagyon vékony a hegye és könnyű használni. A tushegynek köszönhetően valóban vékony tusvonalat lehet készíteni, ami gyönyörű, romantikus megjelenést kölcsönöz. A legvégén használjuk a Total Temptation szempillaspirált.

Ne feledkezzünk meg a szemöldök formázásáról sem. Próbáljuk ki például a Brow Drama újdonságot. A könnyen használható applikátorának és púderes textúrájának köszönhetően tökéletesen természetes hatást érhetünk el.

maybelline termékek

3.lépés: Érzéki ajkak

A tavaszi smink megkoronázását kétségkívül az ajkak jelentik. Ha csak világos szemhéjfestéket használtunk, bátran tegyünk fel egy merészebb ajakrúzst. A Color Sensational Powder Mattes vagy a hosszan tartó SuperStay Matte Ink folyékony ajakrúzst ajánljuk.

Tipp:

Megjelentek a SuperStay Matte ink új árnyalatai - öt új UNNUDE szín. Az új nude árnyalatok természetes és gyönyörű megjelenést biztosítanak. Találd meg a hozzád illő tökéletes árnyalatot!