Hogyan ápolja a bőrét 40 éves kor felett?

loreal revitalift

Az életkor előrehaladtával a bőr fokozatosan veszít rugalmasságából és regenerációs képességéből, ezért a ráncok egyre észrevehetőbbé válhatnak. Ha szeretné a lehető leghosszabb ideig megőrizni bőre szép megjelenését, akkor fontos a megfelelő és rendszeres ápolás.

40 éves kor felett a bőr megjelenése több tényezőtől függően eltérő lehet: az életmódtól, a genetikától, a bőrápolási rutintól, stb. Általában megfigyelhetően szárazzá válik, amely a kisebb és nagyobb ráncok láthatóbbá válását okozza a szemek körül, a szemek sarkában vagy a nyakon. Ezek pedig pontosan azok a területek, ahol erős a bőr lipidvesztése, ami a bőrt hidratálttá és teltté varázsolja.

Ebben az időszakban a bőre számára az alap ápolás mellett, ami arctisztításból és rendszeres hidratálásból áll, fontossá válik a kiegészítő ápolás is. A mindennapi bőrápolási rutinjába iktasson be egy szérumot, amely a klasszikus krémekkel összehasonlítva nagyobb koncentrációban tartalmaz hatóanyagokat. A megtisztított arcbőrre vigye fel reggel és este, hogy növelje kedvenc arckrémének hatékonyságát.

A 40 éves kor feletti korosztály számára teljes bőrápolási termékcsaládot kínálva, a L'Oréal Paris REVITALIFT elősegíti a bőr feszességét és a ráncok láthatóságának csökkentését. A Revitalift kiinduló termékcsaládja nappali, éjszakai és szemkörnyékápolót, valamint egy speciális arc- és nyakkontúr ápolót tartalmaz. Hatékonyan harcol a ráncok ellen, és az aktív öregedésgátló Pro-Retinol és Fibrelastyl összetevőknek köszönhetően feszesíti a bőrt.

 A Revitalift Laser X3 termékcsalád célja a ránctalanítás, a bőr feltöltése és a kontúrok megszépítése. Aktív összetevők hatékony kombinációja, mint például a bőr természetes folyamatait serkentő Pro-Xylane, a bőr teltségére ható fragmentált hialuronsav és a hámlasztó hatású LHA, amely növeli a Pro-Xylane hatását. A Revitalift Laser X3 termékcsalád egy szérumot, egy éjszakai krémet és egy SPF 20 fényvédőt tartalmazó nappali krémet tartalmaz, a bőr naptól való védelméért minden időben.

revitalift laser x3

Revitalift Filler termékcsalád magas hialuronsav koncentrációja mélyen hidratálja a bőrt, ugyanakkor támogatja a sejtek kollagéntermelését is, így minden nőnek ajánlható, aki szeretné megőrizni bőre kisugárzását és rugalmasságát.

revitalift filler

Az új Revitalift Cica termékcsalád Centella Asiatica növényi kivonatokkal gazdagított, amelyet gyógyító és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt évszázadok óta használnak a hagyományos kínai orvoslásban.

revitalift cica

 

Ismerje meg a L’Oréal Paris szakértő termékcsaládját!