Friss és üde arcbőr? Igen, ezekkel az egyszerű lépésekkel!

smink

Ismeri azt az érzést, amikor egy kiadós alvás után energiával telve ébred, a bőre pedig kisimult, fényes és üde rózsaszín árnyalatú? Olvassa el, hogyan lehet az Ön bőre is ilyen!

1. Sose hagyja ki a bőrápolást!

Sose hagyja ki a reggeli arctisztítást, mint ahogyan sose feküdjön le a smink a lemosása nélkül! Különösen igaz ez, ha az arcbőrén már láthatóak a fáradtság jelei. Ezt az arcápolási rutint három fontos készítménnyel teheti meg, ebben a sorrendben: arctisztító, tonik és hidratáló arckrém. Keresse meg az arcbőrének leginkább megfelelő készítményeket, így a használatuk minden reggel igazi élmény lesz.

2. Smink: a kevesebb néha több

Még ha az arcbőre fáradt és fakó is, nem kell feltétlenül több réteg alapozót használnia ahhoz, hogy üdévé és élettel telivé varázsolja! Sokkal jobb, ha egy könnyű, tonizáló krémet vagy BB krémet választ. Ha nem hajlamos a bőre a kifényesedésre, akkor nem szükséges púdert használnia, esetleg csak a T-zónára. Dobja fel az orcáit egy barackos árnyalatú pirosítóval és emelje ki a szemeit szempillaspirállal. Ajkait pedig egy finom ajakbalzsammal vagy a kedvenc nude árnyalatú ajakrúzsával hangsúlyozza.

sminktermékek

3. A highlighterek csodája

Elég néhány csepp folyékony highlighter és a bőre ragyogó, fényes és friss lehet. Ha szereti a báziskrémek sminktartósító hatását, akkor a púderes highlighter jobb választás hozzá. De hova vigye fel a highlightert? Azokra a területekre, amelyeket ki szeretne emelni. Például az arccsontokra, az orr tetejére, az ajak közepe fölé, a szemöldökök alá és a szem belső sarkába. De össze is keverhet néhány csepp highlightert a kedvenc arckrémével, így pedig az arc egész felületére felviheti, a ragyogó megjelenésért.

highlighter

A L’Oréal Paris új Wake Up & Glow termékcsaládot azoknak a nőknek alkottuk meg, akik minden helyzetben szeretnek természetesnek látszani. A kollekcióval a bőre finoman barackos árnyalatú és ragyogó lehet, akár a reggeli napsütés.