FOREO UFO: hi-tech forradalom az arcpakolás alkalmazásban

ufo

UFO = Ur Future Obsession. És világos üzenetet hordoz. Ha kipróbálja az-UFO-t, az lesz „Az Ön jövőbeni megszállottsága”. Az UFO szépség, az Ön szépsége, valamint a pakolás alkalmazás sebességének és hatékonyságának megszállottsága, egy olyan technológia révén, amelyet a svéd FOREO mutatott be januárban, Las Vegasban. Ez az okos pakolás most kerül piacra. Ismerje meg részletesebben!

A FOREO az UFO fejlesztés során egy egyszerű számításból indult ki: a nők tengernyi időt töltenek arcpakolás alkalmazással. A rekordot tartó ázsiai nők arcán évente összesen akár 5 napig is rajta van a pakolás! Ráadásul az otthoni használatra szánt pakolások ritkán garantálnak professzionális ápolást. A FOREO úgy döntött, hogy változtat ezen, és megalkotta az UFO-t. Egy futurisztikus, dizájnos, első pillantásra gyönyörű, lányos termék, mely 90 másodperces kezelést kínál. A varázslat az UFO-ban használt technológiáknak, a mobil alkalmazásnak és a mesés koreai pakolásoknak köszönhető. Pontosan miről is van szó?

ufo

Az első találkozáshoz idő kell.

Bevallom, óvatosan, kissé tartva csomagoltam ki a FOREO UFO-t. Egy kicsi, kerek dolog, ami belefér a tenyérbe. Igazán szép! A beauty-rajongók között hosszú ideje beszédtéma, az előzetes eladások a viszonylag magas ár ellenére felpörögtek, és ez a csoda egyszer csak itt volt, előttem! Csatlakoztattam az USB töltőt, rámentem a www.foreo.com/support oldalra, megadtam az egyedülálló aktiváló kódot, és hagytam, hogy beszippantson a szépség új dimenziója. Az UFO-t ugyanis egy intuitív mobil alkalmazáson keresztül kezeljük, s így az ápolás játékká válik!

Öné a választás

Az UFO-hoz egyelőre két pakolás van. A Make My Day telis-tele van hialuronsavval és vörös alga kivonattal. A Call It a Night pedig olívaolajjal és ginsenggel. De majd jönnek a következők, és paletta bővülni fog. A kínálat mindazonáltal ezzel a kettővel is tiszteletre méltó. Az alkalmazáson keresztül ugyanis meghatározhatja, melyiket használja a technológiák közül. Az UFO váltogatja a bőr pórusainak felmelegítését és lehűtését, valamint Z-Sonic pulzálást ad hozzá, amely a legtöbb hatóanyagot viszi át a pakolásból a bőrbe. Ezen túlmenően itt a piros, zöld és kék LED fényterápia - ez szintén befolyásolja pakolás hatását. Az alkalmazáson keresztül azután kezelheti a melegítést, és a hűtést, valamint a LED-lámpák és a pulzálás intenzitását is. És minden alkalommal valami mást nyújthat az arcbőrének. Ezért is mondom: az első találkozáshoz idő kell. Aztán majd minden megy, mint a karikacsapás!

ufo

UFO a gyakorlatban

A feltöltött UFO-ba csak be kell helyezni a pakolást tartalmazó vásznat. Felemeli a műanyag gyűrűt, szétteríti és a gyűrűvel rögzíti a vásznat, majd egyetlen megnyomással aktiválja az UFO-t. Én a melegítéses alkalmazást szerettem meg legjobban. Amint az UFO készen áll, érzi, ahogy a kis felületről sugárzik a hő, majd elindul a pulzálás. Kicsit zümmög, szépen melegíti az arcot... 30 másodperc múlva befejeződik a melegítés, jön a fényterápia, és végül csak pulzál. Megint 30 másodpercig. ELKÉSZÜLTÜNK! Ez valóban a leggyorsabb arcpakolás alkalmazás! Használat után az UFO-t leöblítheti, és szinte alig várja már a következő alkalmat. Szórakozás és csúcstechnológia, kéz a kézben. Földöntúlian jó, amely egyszer és mindenkorra megváltoztatja az arcpakolások világát... Köszöntjük a szép jövőben!