Fogfehérítés

Ki ne szeretne sugárzó mosolyt, olyat mint a sztároké, akik a divatlapokról mosolyognak ránk? Tökéletesen fehér fogak, melyek természetesnek hatnak, mindenki szépségét kiemelik. A szikrázó fehér mosoly az egészség és a siker szimbólumává vált. Amennyiben nem foglalkozunk megfelelően a fogainkkal, akkor sárgás, szürkés árnyalatot kapnak, valamint minden embernek egy kicsit más színárnyalatú a foga. Mostanság már egyre többen fehérítik a fogaikat. A módszerek és a hatóidők (amíg a kért árnyalatot elérik) változóak.

Fogfehérítés

A fogfehérítés különböző fogkrémek, fehérítő zselék használatával is elérhető, mely a fog mélyebb részeiben (a fogzománc alsó részében) fejti ki hatását. További lehetőség a fogfehérítésre lézer segítségével történik, viszont ezt a kezelést többször meg kell ismételni, hogy elérje a kívánt eredményt.
Hogyan válasszuk ki a megfelelő módszert, mely hatásos és nem üríti ki a pénztárcánkat? A válasz egyszerű. A minőségi készítmények segítségével professzionális eredményeket érhet el otthonról is, akár 14 nap alatt.
Az Notino.hu szélesítette kínálatát a fogápoló termékekkel, ezért online már megrendelhetőek különböző fogkrémek, fehérítő fogkrémek az intenzív fehérítésért (főleg a dohányzóknak ajánljuk és azoknak akik nagy mennyiségű kávét vagy fekete teát fogyasztanak), szájspray – ek a tökéletes szájhigiénia érdekében, valamint fehérítő készítmények a szikrázó mosolyért.

BlanX

Az Notino.hu oldalon a sok fehérítő fogkrém között a BlanX Extra White intenzív fehérítő fogkrém vagy fehérítő toll is kapható, mely a fehérítő és antibakteriális hatásáról ismert sarkvidéki zuzmók kivonatát tartalmazza. További nagyon hatásos fehérítő fogkrém a BlanX Med. Szintén zuzmó kivonatot tartalmaz, de ezen kívül még nyugtató és védő hatással is bír. Fluorid ionokat és mikrorészecskéket tartalmaz, mely a többi összetevő segítségével együtt fehéríti a fogakat.
A BlanX márka kínálatában szerepel még a BlanX Moutwash szájvíz és sok más fehérítő kúra.

Swissdent

A Swissdent márka termékei nagyon hatásosak és világszerte ismertek. Egy svájci professzionális fogkrémről van szó, mely olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek feloldják a lerakódásokat a fogzománcon. Ezzel egyidejűleg regeneráló hatásúak az E vitaminnak köszönhetően. Nem ingerli sem a fogzománcot, sem a fogínyt.

A Swissdent sorozatból kipróbálhatja például az Extreme Whitening Toothpaste fogkrémet, mely az effektív fehérítése révén a dohányzóknak vagy a kávé imádóknak ajánlott. Enzimeket (papain és bromelin) tartalmaz, mely finoman eltávolítja a foglepedéket. Tartalmaz még Q10 koenzimet és E vitamint, mely regenerálja és erősíti a fogínyt. Hatásos, de egyben kíméletes ápolást biztosítanak a Swissdent márka további készítményei is, melyek mindig eltávolítják a színes pigmenteket és regenerálják a fogakat.

A fehérítő fogkrémekkel egyenes út vezet a ragyogó mosolyhoz, de ne feledje, fontos a rendszeres alkalmazásuk, valamint ezen márka további termékeinek használata. (Egyazon márka hatóanyagai a különböző termékeiben segítik egymást, ezért érdemes ugyanattól a márkától több terméket használni egyszerre.)
A professzionális fogápolás biztosítja a legjobb eredményt, tehát minden napot mosolyogva kezdhet.