Férfi parfümök horoszkóp alapján

Férfi parfümök horoszkóp alapján

Minden férfinak saját egyénisége, stílusa és ízlése van. Nincs ez másképp a megfelelő parfüm kiválasztásánál sem. Amennyiben olyan illatot keres, mely jellemzi a személyiségét és életérzését, akkor merítsen ötletet a következő cikkünkből, mely a horoszkóp alapján ajánl illatot a férfiaknak.

férfi parfümök horoszkóp alapján

Bak

Azok a férfiak, akik a Bak csillagjegyben születtek, a praktikusságukkal és végtelen türelmükkel tűnnek ki. A munkahelyen nagyon becsvágyóak és törekvőek, míg otthon nagyon gyakran zárkózottak és féltve őrzik az érzékeny belsőjüket. A Bak férfi nagyon elegáns és udvarias. A parfüm, mely tökéletesen kiegészítheti személyiségét, például a fényűző Dior Homme, a kristály tiszta és elegáns Armani Eau Pour Homme vagy a természetes önbizalmat nyújtó Hugo Boss Selection illat.

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegy szülöttei függetlenek, kreatívak és mindig késztetést éreznek valami újat felfedezni. A Vízöntő férfi gyakran sportos beállítottságú, megfelelő számukra a folyamatosan és véletlenszerűen változó életstílus, mert nem képesek sokáig egy helyen maradni. Ezt a gyors tempót tökéletesen kiegészíti az a friss parfüm, mely a szabadságot és a függetlenséget fejezi ki. Ilyen parfüm például a már legendás Armani Acqua di Gio Pour Homme, melyet a kötetlen lélek ihletett. További illat, melyet a Vízöntő férfi kétségkívül értékel majd, a  Bvlgari Aqva pour Homme vagy a Davidoff Cool Water Man.

Halak

A Halak csillagjegyben születettek nagyon érzékenyek és kreatívak. Ezen csillagjegy szülöttei nagyon romantikusak, és gyakran érvényesülnek a művészet világában. Színes fantáziájuk és gazdag belső világuk van. A Halak vízi csillagjegyűekhez inkább a finomabb illatok illenek, melyek romantikus és friss tónusokat tartalmaznak. Nagyszerű választás a Versace pour Homme, a frissítő Calvin Klein Aqua for Men vagy a nagyon különleges Salvador Dali Laguna Homme illat.

Kos

A férfiak, akik a kos csillagjegyben születtek, eleve nagyon aktívak és bátrak. Ezen kívül megalkuvást nem ismerőek és keményfejűek is, melynek köszönhetően nagyon célratörőek. Ez a csillagjegy a többihez képest nagyon energikus és érzéki. A Bak férfi szeret kitűnni a tömegből, imádja az adrenalint, mindig a különleges és érdekes dolgokat keresi, valamint sportos lelkét sem képes féken tartani. Éppen ezért az energiával teli illatok illenek a Bakokhoz, mint pl. a Ferrari Black, a különlegesen csábító Hugo Boss Boss Bottled Night vagy a tüzes Dior Fahrenheit.

Bika

A Bika csillagjegy szülötteire jellemző az önmaguk kényeztetése, valamint, hogy nyugodt megfontolt természetük van. A Bika férfi nagyon szenvedélyes és igényes önmagára és a környezetére is. Nem rejti el a művészet iránti érdeklődését, imádja a nem mindennapi és egyedi dolgokat, valamint szeret luxusban élni. Az illat választásban sem elégedik meg mindennapi illattal. Ideális illat lehet számára a bódító és kivételesen szenvedélyes Armani Code, vagy a különleges Hugo Boss Hugo Red, esetleg a Diesel Fuel for Life Homme, mely szenvedélyes és csábító elixírt rejt magában.

Ikrek

Kommunikatív, vicces, játékos és nagyon kíváncsi – ilyen az a férfi, aki a légi elemekhez tartozó Ikrek csillagjegyben született. Imád mindent ami különleges és eredeti, rengeteg hobbija van és sok barátja van. Az Ikrek férfit nem könnyű megfogni, éppen ezért az őt kiegészítő illatnak is különlegesnek kell lennie. Ilyen illat például az egyedi Versace Versus Blue Jeans, a sportoláshoz ajánlott Ralph Lauren The Big Pony vagy az Armani Mania for Men, mely tele van érzéki és csábító energiával.

Rák

A Rák férfiak nagyon érzékenyek, figyelmesek és imádják a családjukat. Ezt az érzékeny, szelíd természetüket sok esetben elrejtik a világ elől, és a zárkózottság jellemzi őket. A Rákok nagyon romantikusak, hatalmas fantáziájuk van és kimondottan kreatívak. Legjobban otthon érzik magukat a kandalló előtt, valamint szívesen veszik körül magukat gyerekekkel. Nekik a könnyed romantikus illatokat ajánljuk, melyek egy-egy történetet rejtenek magukban. Kipróbálhatja például a Hugo Boss Boss Orange Man illatot, a nagyon pozitív Thierry Mugler A*Men parfümöt vagy az otthoni köteléket jelképező Trussardi My Land illatot.

Oroszlán

A tüzes elemek közé tartozó Oroszlán csillagjegy szülöttei szeretnek a társaság középpontjában lenni. Természetes vezető képességgel rendelkeznek, magabiztosak és imádják a fényűzést. Az Oroszlán mindig odafigyel küllemére, valamint hogy milyen hatást gyakorol a környezetére. Éppen ezért nem elégszik meg mindennapos parfümmel. Nagyszerű tippünk az Oroszlánnak a fenséges Cavin Klein Euphoria Men Intense illat, a szenvedélyes Davidoff Hot Water vagy a fényűző Paco Rabanne 1 Million parfüm.

Szűz

Azok az emberek, akik a Szűz csillagjegyben születtek, nagyon rendszeretőek és pontosak. Nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a képességeikre és a józan ítélőképességükre. Szeretnek tanulni, kommunikatívak és minden érdekli őket. Mindent tökéletes rendben szeretnek tartani, ennek alapján a parfümöknél is előnyben részesítik a tiszta, frissítő illatokat, mely magabiztosságot és fényűző hatást biztosít. Ezért szeretnénk a Szűz férfiak figyelmébe ajánlani a Bvlgari Pour Homme különleges parfümöt, vagy a frissítő Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme illatot, esetleg a divat ikon, David Beckham parfümjét az Intimately Yours -t.

Mérleg

A Mérleg szülöttei nagyon nyugodtak, megfontoltak és műveltek. Imádják a társaságot és tökéletes harmóniában szeretnek élni. Mindig az egyensúlyt keresik, melyet elvárnak a használt parfümtől is. A legmegfelelőbb illat lehet nekik a legendás Hugo Boss No.6 Bottled, különlegesen frissítő Calvin Klein IN2U Men vagy a tökéletesen kiegyensúlyozott illat a Gucci Pour Homme II.

Skorpió

A mágia és a titkok követői a Skorpiók. Született csábítók, akik a kiszámíthatatlanságukkal kápráztatják el a környezetüket. A Skorpió férfit az ellenállhatatlan tekintetéről ismerheti meg. A Skorpiót az akadályok sem rendítik el céljától. A parfümöktől egyediséget, bódítást és érzékiséget várnak el. Ilyen például a csábító és különlegesen magabiztos Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme Le Parfum, az elbűvölő Lancome Hypnose Pour Homme, vagy a fényűző és szenvedélyes Gucci Guilty Pour Homme Intense illat.

Nyilas

A Nyilas férfi egy javíthatatlan álmodozó, aki imádja az utazást és a természetet. Sok mindennel foglalkozik, de folyamatosan szeret újabb és újabb dolgokat felfedezni. Nagyon pozitívak a Nyilasok, szellemesek és vidámak, sosem lehet velük unatkozni. A Nyilas férfit tökéletesen kiegészíti az az illat, mely a Kelet bölcsességét szimbolizálja, mint például a Kenzo L'Eau par Kenzo Indigo Pour Homme, az energiával és gyümölcsökkel töltött DKNY Be Delicious pour Homme vagy a messzeségek és utazások varázsát felidéző Jean P. Gaultier Le Male On the Road.