Fekete vagy fehér: Melyik csapathoz csatlakozol?

 garnier

Mindössze kétféle ember létezik – vannak akik inkább beállnak a zuhány alá, míg mások egy forró fürdőt vesznek. Vannak akik ott nyomják ki a fogkrémet a tubusból, ahol éppen kényelmes, s vannak akik inkább szépen a tubus végéről haladnak.

Bármelyik típus is Ön, egy dolog világos: a Garnier segít számára megtalálni a bőrtípusának megfelelő ápolást!

Önt is kínozzák az olyan bőrproblémák, mint a mitesszerek, pattanások, vagy a zsíros bőr? Akkor a Garnier két különleges bőrápolási termékét Önnek találták ki! Az agyaggal és eukaliptusz kivonattal gazdagított Garnier Pure Active 3in1, illetve az aktív szénnel gazdagított Pure Active 3in1. A két termék amellett, hogy eltérő bőrproblémák eltüntetését célozza, színben és összetevőkben is különbözik, azonban használatukkal az eredmény azonos: egészséges, tiszta arcbőr. Fiúk és lányok is bátran, háromféleképpen használhatják: arclemosó gél, bőrradír és maszk.

Fekete vagy fehér? Agyag vagy aktív szén? Segítünk eldönteni, hogy melyiket is válassza!

garnier

A fehér Pure Active 3in1-t főleg az olyan bőrhibák csökkentésére, eltűntetésére fejlesztették ki, mint a pattanások. Használatával bőre tökéletesen tisztává válhat, s a természetes agyagoknak köszönhetően csökkenti a bőr faggyútermelését is. Ráadásul az eukaliptusz kivonat nyugtatja az arcbőrt. A fekete Pure Active 3in1 ezzel szemben azonnali megoldást jelenthet a mitesszerek ellen. Formulája aktív szenet tartalmaz, amely mágnesként vonzza a szennyeződéseket, s ennek köszönhetően alaposan megtisztítja a problémás bőrt.

Ossza meg tapasztalatait bármelyik termékkel kapcsolatban, s kövessen minket Instagramon: @notino_hu @garnierhungary.