Fedezze fel a lenyűgöző bőrt a Foreo speciális maszkkollekciójával

Bár régebben az ottalvós bulik jellegzetessége volt az arcmaszk, mára már inkább a szépségápolás és a napi szintű bőrápolás elengedhetetlen kelléke, főleg a városban élők számára. Egy ideig a lapmaszkok legyőzhetetlen versenyzőknek tűntek, de egy új játékos lépett piacra, amely nem más, mint az UFO, a FOREO új, intelligens maszkja. Öt, gondosan kifejlesztett, UFO készülékkel aktiválható maszk, amelyek az összes bőrproblémára megoldást nyújtanak. Szárazság, dehidratáltság, fakóság, szem alatti táskák – mindezt eltüntetik 90 másodperc alatt. Csábítóan hangzik? Akkor olvasson tovább!

foreo arcmaszk

ARCMASZK FEL! PROBLÉMA EL!

Bármin is megy keresztül a bőre, a speciális maszkkollekció segíteni tud benne. A színpompás választékkal a hagyományos lapmaszkok minden előnyét élvezheti, és ez még csak a kezdet. Ezek a teljes arcot lefedő koreai maszkesszenciák megfiatalítják és helyreállítják a bőrszínt, és szakértő bőrápolást nyújtanak mindössze 2 perc alatt a szalonok által nyújtott kezelések árának töredékéért. A parabén nélkül készült és minden bőrtípushoz megfelelő formulának köszönhetően csak annyi a dolga, hogy kiválasztja a legfinomabb természetes összetevőkkel feltöltött, bársonyos, mikroszálas párnát.

H2OVERDOSE HIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS

Ez az UFO és UFO mini készülékkel aktiválható arcmaszk kiváló hidratálást kínál a száraz, dehidratált bőrnek és megszünteti a húzódó, irritált érzést. A hialuronsav és aquaxyl azonnal megnyugtatja a mélyhidratálásra szomjazó bőrt, és megerősíti annak védőrétegét a nedvességvesztés megakadályozása érdekében. Az ápolt arcbőr és a sugárzó, egészséges ragyogás pontosan 2 perc alatt elérhető a LED-es fényterápiának, illetve a T-Sonic impulzusainak és fokozatosan melegedő hatásának köszönhetően.

foreo arcmaszk

GLOW ADDICT BŐRVILÁGOSÍTÓ ARCMASZK

Elmúlt a ragyogás? Az igazgyönyös formulával 90 másodperc alatt felélesztheti fáradt, fakó arcbőrét. A hidratáló formula az UFO és UFO mini készülékkel együtt serkenti a vérkeringést és növeli a fényességet, így állítva helyre a bőr eredeti ragyogását. A folyamatos melegítés és a zöld LED fényének ereje világosabb arcszínt és még soha nem látott bőrtónust kölcsönöz.

foreo arcmaszk

YOUTH JUNKIE VÉDŐKEZELÉS

A kollagénnel felturbózott arcmaszk visszaállítja a bőr fiatalos rugalmasságát. Szerezze vissza bőre eredeti rugalmas és sima énjét (a fiatalosságról már ne is beszéljünk) egy pillanat alatt az aminosavak és az E-vitamin öregedésgátló hatásainak köszönhetően. A T-Sonic impulzusaival, melegítésével és a piros LED-del végzett 2 perces kezelés a finom vonalakat és a rugalmasság elvesztését veszi célba. Az érett bőr megkapja megérdemelt kezelését!

foreo arcmaszk

MATTE MANIAC A TÖKÉLETES RAGYOGÁSÉRT

A zsíros bőr végre igazi ellenfélre talált ebben a szénnel felturbózott maszkban, amely segít helyreállítani a természetes zsíregyensúlyt és mattítja a bőrt, hogy az tisztának és hibátlannak tűnjön. A hólótusz méregteleníti a bőrt és minimális méretűre csökkenti a pórusokat. Ha úgy gondolja, hogy csak ennyit tud, akkor ide süss. A csak az UFO által aktiválható kezelés egy kék LED-del egészül ki, amely egyszerre melegít és hűt, hogy a koreai esszencia biztosan a bőrben maradjon, egyenként eltörölve annak hibáit.

foreo arcmaszk

SHIMMER FREAK SZEMVILÁGOSÍTÓ KEZELÉS

Úgy érzi magát, mint egy panda, amikor a tükörben meglátja táskás és duzzadt szemeit? Egy percet se féljen! A 90 másodperces UFO kezelés különleges ragyogást kölcsönöz bőrének a koffeint, rózsavizet és niacinamidot tartalmazó ébresztő elegyének köszönhetően. Ez az összes rendelkezésre álló technológiát magában foglaló hidratáló kezelés eltávolítja a szemek alatti táskákat, megerősíti a bőrt és megküzd a duzzanatokkal, hogy a bőre visszanyerje friss ragyogását.

foreo arcmaszk