Fantasztikus élmény a Bomb Cosmetics aroma kozmetikával!

A Bomb Cosmetics márka elképesztően illatos termékeket gyárt a fürdőbe, amelyek ráadásul gyönyörűek is. Óriási hangsúlyt fektet az illatok intenzitására, ugyanis pont az illatok azok, amelyek segítenek feloldani és enyhíteni a stresszt. Elsősorban fürdőtermékkel és testkozmetikával foglalkoznak, de kínálatukban megtalálhatóak az illatos gyertyák és az ajakbalzsamok is. A Bomb Cosmetics termékek illóolajokból és természetes forrású anyagok kivonatából, kizárólag kézzel készülnek. Szakítson hát egy kis időt a kikapcsolódásra! Figyelmébe ajánlanék pár Bomb Cosmetics terméket, amelyek biztosan kellemes élményt fognak nyújtani.

fürdés

Hétköznapi fürdőből luxus aromaterápiás élmény

Felejtse el az unalmas fürdőket, és dobja fel a kádban töltött pillanatokat fürdőgolyókkal. Dobja bele a fürdőgolyót a vízbe és nézze, ahogy szétpezseg Ön körül, megváltoztatja a színét. Intenzív aromákat és olajokat bocsát ki, amelyek táplálják a bőrét. Azon kívül, hogy a hétköznapi fürdő aromaterápiás élménnyé változik (az illóolajoknak köszönhetően), utána is remekül fogja érezni magát - a bőre puha, hidratált és illatos lesz! Figyelmébe ajánlom a The Land of Milk & Honey fürdőbombát. Kínálatunkban azonban számos más változata is megtalálható, mind egytől egyig fantasztikus, válasszon hát!

Kézzel készített természetes szappan

Minden egyes Bomb Cosmetics szappan természetes összetevőket tartalmaz, kézzel készítik, glicerin alapon - ennek köszönhetően takarékos, ráadásul jobban habzik és nem szárítja ki a bőrt. A szappanok illóolajokat tartalmaznak, ezáltal igazán illatosak és csodásan néznek ki - engem első látásra megfogott az, hogy milyen színesek. Igazán szenzációs ajándék ötlet - nálam a Lime & Dandy szappan nyert - Ön szerint is gyönyörű?

Illatozza be otthonát!

Az illatos gyertyák mindig egy kis problémát okoznak - csak néhány illatozik igazán miután meggyújtottuk. A Bomb Cosmetics gyertyák azon kívül, hogy nagyon jó illatuk van, még a formatervezésük is igazán eredeti. Próbálja ki Ön is - például a Cherry Bakewell illatos gyertyát, mely a frissen sütött cseresznyés süti illatát idézi elő! A cseresznye és a vanília illatának kombinációja, amelyet a bergamott és a zsálya egészít ki. A gyertya égési ideje 30 - 35 óra. Amennyiben még intenzívebb élményre vágyik, akkor próbálja ki az aromás diffúzereket - például a Mango + Papaya Dream exotikus illatát. A hab a tortán, ezen a „fürdő szenzáción“ az, hogy a Bomb Cosmetics termékei igazán kedvező árakon vásárolhatóak meg.