Ezekre a termékekere lesz szükségük a férfiaknak!

    

   férfi kozmetika

   Most egy kozmetikai mini „útleírással“ jelentkezem. Zanzibár nincs közel, így kétszer is meggondolandó, hogy mit viszünk magunkkal. Mire lehet szüksége egy férfinak ilyen egzotikus nyaraláson? A kozmetikai készletem tökéletes volt, nem vittem semmi feleslegeset és nem is hagytam itthon semmi fontosat. Ezért is döntöttem úgy, hogy megosztom Önökkel a tapasztalataimat, megkönnyítve ezzel a nem nagyon kedvelt csomagolás folyamatát.

    

   Wilkinson Quattro

   Nem is kezdhetem mással, mint a borotválkozással. Egy pár napig biztosan ki lehet bírni borotválkozás nélkül és utazó szakállt növeszteni, de nem mindenki szeretné bosszantani ezzel a párját. Én egy nagy tesztelés során próbáltam ki ezt a borotvát, mely kellemes meglepetést okozott. A négy titán penge már egy húzással tökéletesen simára borotválja a bőrét. A Wilkinson borotvát valóban csakis ajánlani tudom.

   Férfi kozmetika

    

   Castelbel Portus Cale Pink Pepper & Jasmine

   Most azt várják, hogy borotválkozó hab vagy gél következik, de szerintem felesleges ezt magával cipelnie. Borotválkozni lehet szappannal is, így én egy kis (40 g) szappant választottam a Castelbel márkától. Nemcsak borotválkozni lehet vele, de a kevésbé ismert üdülőhelyeken is jól jött, mert a szálláshelyen hiába kerestem tisztálkodószereket.

   Moschino Forever

   Termékteszteket írni a notino.hu számára egyértelműen azzal jár, hogy sok új terméket, márkát és illatot próbálhatok ki. Szívesen vásárolok kis ajándékszetteket, melyek az illatokon kívül borotválkozás utáni balzsamot is tartalmaznak. Ezek a mini termékek tökéletesek az utazásokra. Én most a Moschino Forever borotválkozás utáni balzsamot vittem magammal, és jól tettem, mert egy forró afrikai napon hűsítő gélt tenni az arcomra, nagyon frissítő érzés volt.

   Marvis fogkrém

   Két okból is szeretem a „marvisokat“. Egyrészt mert rengeteg szuper ízben kaphatóak, másrészt pedig ez az intenzív és kellemes érzés a szájban valóban hosszan tart. Egy használatra elegendő kis mennyiség is, így egy 25 ml –es tubus biztosan kitart a teljes vakációra.

   Napozás előtti és utáni védelem

   Barnább típusú vagyok, így nem használok magas faktorszámú készítményeket, bár ezzel egy kicsit elhanyagolom a bőröm ápolását. Viszont az afrikai nappal nem jó viccelni, és nincs is annál rosszabb, mint az első vagy második tengerparton töltött napon leégni. Most a már bizonyított svájci Daylong márkára bíztam magam. Az első napokra SPF 50 –es terméket választottam, majd a későbbiekben elég volt a 15 faktorszámú is. Napozás után a Daylong hűsítő zseléjét használtam, az arcomra pedig az Eucerin napozás utáni tejet, melyet már jól ismertem előtte és most sem okozott csalódást.

   A napozás során a bőrünk nagy terhelésnek van kitéve, az arcbőrünk pedig 2x akkorának. Nagyon nem szeretem a „kérges“ bőr érzetét, mely leginkább akkor jelentkezik, mikor este a nagy forróságban aludni próbálok. Ezért hordok magammal mindig éjszakai krémet, mely kellemesen hűsíti és megnyugtatja a bőrt. Most a Sea of Spa Metrosexual Holt-tenger ásványait tartalmazó szem és éjszakai krémre esett a választásom.

   Daylong napozó kozmetika

   Weleda körömvirág kenőcs, Weleda árnika gél

   A csomagolás során érdemes arra is gondolni, hogy esetleg egy kicsit megsérülhetünk vagy zavarhatnak minket valamilyen bogarak. Ezért vigyenek magukkal két varázslatos tubust, melyek tartalma a legkiválóbb természetes összetevőkön alapszik. A körömvirág kenőcs alkalmas az apróbb sebek, sérülések kezelésére, míg az árnika gél gyors segítséget nyújt a ficamok és a tompa fájdalom, valamint a kék foltok és az izomláz ellen. Persze mindig örülök, ha nem kell használnom őket, de jó, ha szükség esetén kéznél vannak.

   Comme de Garçons

   Nem olyan régen a notino.hu weboldalon megjelent egy újdonság a niche illatokat illetően, mégpedig a Comme de Garçons márka nagyszerű miniatűrjei. Mindegyikük 8 ml –es, így éppen elég a szabadság idejére. Nagyrészt uniszex illatokról van szó, így Önnek és a kedvesének is jó lehet, és ha magával visz egy teljes csomagolást, mely 3 nagyszerű illatot tartalmaz, akkor mindig gyönyörűen illatozhatnak.

   Comme des Garcons

   Mindezt egy kozmetikai táskába csomagoltam, mely tele volt csodálatos termékekkel a Scottish Fine Soaps márkától. Egyszerűen nagyszerű!  

   Bence

   iparfumeria.hu neve mostantól NotinoNew me

   Menu

   hívjon minket 003642220141