ÉRTÉKELÉSEK: A legjobb szájfények? Mi kiválasztottuk a 8 legjobbat!

Szájfény értékelések

Átlátszó, színezett, színes, csillámos vagy ízesített... A szájfényeket az elmúlt években mintha kissé jegeltük volna, de most teljes fényükben tértek vissza. A választék pedig bőséges. Hogy könnyebbé tegyük a választást, szinte az összeset kipróbáltuk. Nézze meg, hogy nálunk melyik nyolc szájfény lett a nyertes!

A legjobb szájfényekben van néhány közös dolog is. Káprázatos fényük mellett teltebbé és hidratálttá teszik az ajkakat, egyik sem ragacsos és nem folyik szét. Így Önnek már csak azt kell eldöntenie, hogy ma inkább csillámos vagy telt színű szájfényt választana. Ami a legfontosabb: tökéletesen álljon Önnek, kellemes viselet legyen és egyenletesen lehessen eloszlatni.

A legjobb szájfények bőrszín alapján

Egy jól megválasztott szájfény csodákra képes, ha a megjelenésről van szó. Önnek melyik árnyalat emeli ki a bőrszínét?

  • Világos – A rózsaszín szájfényekkel biztosan nem követhet el hibát.
  • Közepes és olíva árnyalat – Önnek a barack- és lazacszín árnyalatok állnak a legjobban.
  • Sötét – Karamella, csokoládé és bogyós gyümölcsök az Ön szájfényének ajánlott színei.

Hogyan válasszunk az alkalomhoz megfelelő szájfényt

  • Iskolába és munkába – A kevesebb néha több. Ilyenkor érje be enyhén színezett vagy színtelen szájfénnyel.
  • Randira és koncertre – Legyen az ajkaké a főszerep! Legyen kreatív, ne féljen az élénk színektől. A csillámok is jól jöhetnek, a legcsábítóbb hatásért pedig válasszon az ajkakat optikailag nagyobbító szájfényt.
  • Sétához – A szabadban bizony kellemetlen lenne, ha már rövid idő után fel kellene frissítenie a szájfényét. Válasszon tartós szájfényt, de csakis olyat, amit legalább 15-ös SPF-fel láttak el!

A nyolc legjobb szájfény értékelése

Pat McGrath Lust: Gloss

A Pat McGrath Lust:Gloss csillámos szájfény csodálatosan ápolja az ajkaimat. Arany csillámai vannak, de maga az alap átlátszó. Csodásan zamatossá teszi az ajkakat. Az állaga nagyon kellemes, kb. 30 perc után felszívódik, és csak a puhaság marad utána.

K. Luca

Pat McGrath szájfény értékelése

Bourjois 3D Effet Gloss

A Bourjois 3D Effet Gloss szájfényt kaptam meg tesztelésre a 03-as árnyalatban. Először is, ez az árnyalat hibátlan! Természetes, nude árnyalat, olyan, ami mindenkinek jól áll. Ami a többit illeti, beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Ahogy ígérték, hidratál és optikailag megnagyobbítja az ajkakat. Rajtam kicsit ragadt, de engem nem nagyon zavart. Utazáshoz és a táskámban is magammal viszem, hogy bármikor használhassam. Csodás termék!

H. Zsuzsi

Bourjois 3D Effet Gloss értékelés

Clarins Natural Lip Perfector

A Clarins Natural Lip Perfector szájfénynek szép és visszafogott fénye van, és órákon át tart. Most a hidegebb idő miatt szerettem bele, mert alaposan hidratálja és puhítja az ajkaimat. Ég veled, száraz bőr! Ráadásul optikailag is nagyobbítja az ajkaimat.”

S. Patrícia

Clarins Natural Lip Perfector értékelés

Collistar Plumping Gloss

A Collistar Plumping Gloss nagyobbító szájfényt nagyon kellemes viselni. Nem ragad, hidratál és táplál. Eléggé átlátszó, így inkább decens és természetes, de azért csábító is... A felvitel után azonnal teltebbé tette az ajkaimat.

B. Kamilla

Collistar Plumping Gloss értékelés

NYX Professional Makeup #thisiseverything

A #thisiseverything NYX olaj kiváló termék – a Sheer árnyalat teljesen színtelen, mégis betölti a decens szájfény szerepét. Egyáltalán nem ragad, és illatmentes. Ráadásul olyan jól táplálja és hidratálja az ajkakat, hogy inkább az ajakápolók, mint a dekorkozmetikumok közé sorolnám. A többi árnyalatot is szeretném kipróbálni, mert el tudnám képzelni fedőrétegként egy matt rúzson. Gyönyörű színkombinációkat lehetne vele alkotni a mindennapokra és erősebb sminkhez is."

F. Luca

NYX Professional Makeup #thisiseverything értékelés

NOBEA Day-to-Day

A Nobea Day-to-Day szájfény szett minden tekintetben meglepetést okozott. Általában inkább a matt rúzsokra esik a választásom, de ezek a szájfények most színt hoztak a sminkjeim közé. A színeket tökéletesen válogatták össze a készlethez, mert a két hideg és két meleg árnyalat kiegészíti egymást, és jól kombinálhatóak. De azért senki se számítson erős pigmentációra, ezek nem a klasszikus színezett szájfények. Szerintem inkább enyhe színezést adnak. Annak is nagyon örültem, hogy a Nobea szájfények nem ragadnak, inkább sűrűbb balzsamként hatnak az ajkakon. Nekem a Nobea szájfények kellemes pluszt adnak, nem is használok mostanában rajtuk kívül mást."

M. Judit

Nobea Day-to-day értékelés

Shiseido Shimmer GelGloss

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legragyogóbb a vidéken? Szerintem a Shiseido Shimmer GelGloss! Csodásan néz ki, úgy ragyog, mint egy tükör, és rengeteg kis aranyszínű csillám is van benne. Az ajkaimon és a táskámban is bombasztikusan néz ki a praktikus tubusa miatt. Emellett nagyon kellemes viselni, nem ragad és lágy lesz tőle az ajkam. Először a Kogane Gold árnyalatot próbáltam ki, de már a következőn gondolkodom, igen, ennyire jó!

K. Andi

Shiseido szájfény értékelése

Smashbox Gloss Angeles High Shine

Kellemes meglepetést okozott a Smashbox Gloss Angeles High Shine szájfény. Könnyen felvihető, és bármennyit használhatok belőle, akkor sem fog ragadni, rendületlenül a helyén marad! Ráadásul elég jól hidratál. Magában és rúzs fölé is szoktam használni. Nagyon jó termék!

F. Ildikó

Smashbox szájfény értékelés

Önnek melyik szájfény tetszett meg a győztes nyolcasból? Melyikkel voltak a legjobb tapasztalatai? Ossza meg velünk a hozzászólásokban!