Ed Skrein: interjú a filmsztárral, a Bad Boy illat arcával

A Bad Boy illat arca

Ismerkedjen meg Ed Skreinnel. A Deadpool, a Demóna: A sötétség úrnője filmek és a Trónok harca sorozat sztárja a Carolina Herrera ikonikus márka műhelyéből származó Bad Boy elektrizáló illat arca lett. Mit jelentenek a számára? És tényleg Bad Boynak tartja saját magát? Mindezt elárulja Önöknek az interjúnkban.

A Bad Boy sorozat parfümjei kétségtelenül mély benyomást keltenek. Mit árulnak el a viselőjükről?

A Bad Boy illatok az ellentmondások energiáján alapulnak. Szembefordulnak a férfiasság beszűkült látásmódjával, és a kettősséget mutatják be: a férfiak egyszerre lehetnek erősek, érzékenyek és gondoskodóak. A 21. századbeli modern férfit dicsőítik, akinek sokféle különböző aspektusa van.

Ha lehunyja a szemét és beleszippant a Bad Boy Le Parfum illatába, milyen érzéseket idéz fel Önben? És milyen álláspontot képvisel mellette?

Mind az Eau de Toilette, mind az Eau de Parfum igazán egyedülálló, mert az ellentmondások filozófiáját olyan illatjegyekbe ültetik át, amelyeket bár világok választanak el egymástól, mégis varázslatosan jól működnek együtt. A Bad Boy Le Parfum egy kicsit mélyebb, sötétebb és meglepőbb, mert a hagyományoktól eltérő módon kombinálja a frissességet az érzékiséggel. Energiával és önbizalommal tölt fel. És olyan jó illatom lesz tőle, mert ez a parfüm egyszerűen csodálatos!

A Bad Boy illat mottója „It’s so good to be bad“. Milyen helyzetekben jöhet jól, ha egy férfi a „rossz“ oldalát is megmutatja?

A Bad Boy illat vonatkozásában a „rossz“ nem „gonoszt“ jelent, hanem hogy az ember azt teszi, aminek szerinte értelme van, és nem azt, amit mások elvárnak tőle. Arról is szól, hogy ne féljünk kockáztatni, hogy maradjunk hűek önmagunkhoz. Életünk során mindennap kihívásokkal szembesülünk, melyek közül némelyik valóban alapvető fontosságú. Ilyenek azok a helyzetek, amikor a Bad Boy-nak lenni, azt jelenti,hogy követjük ösztöneinket, és azt tesszük, amit helyesnek gondolunk.

Egyetlen Bad Boy-nak sem hiányzik a jó oldala, és fordítva is igaz. Azt mondják, hogy mindkét oldal változik életünk során. Mit tudna tanácsolni, hogy ezek egyensúlyban maradjanak?

Az egyensúly intuíció kérdése. Nincs varázsszó, ami megoldaná a problémát. Számomra a legfontosabb, hogy megértsem ki vagyok, és hallgassak a szívemre. Előfordulhat az is többek között, hogy a célok elérése érdekében egy adott pillanatban le is kell mondani valamiről. És ne feledjük, hogy a pozitív hozzáállás mindennek a kulcsa!

Milyen az igazi nő egy Bad Boy számára? (csak a barátnőm miatt kérdezem 😉)

Tisztelem és csodálom a női kettősséget, ugyanúgy, mint a férfiakét. A nők az életemben, az édesanyám, a kedvesem, a barátaim és a küzdősportos kolléganőim mindannyian inspirálóak, erősek, nem ismerik a félelmet és figyelmesek. Ilyen a megfelelő nő egy Bad Boy számára. És ha már parfümökről van szó, akkor egyedül és csakis a Good Girl lehet a tökéletes partnere!