Easy hacks avagy beauty trükkök egész nyárra

A nyár a türelem vizsgája: izzadunk, a nap kiszárítja a hajunkat és a bőrünket, cserepesedik a szánk... Mit lehet tenni? Segítenek az easy hacks – beauty trükkök. Némelyek home made, mások tőlünk, a Notinotól.

beauty trükkök

Frissítse fel magát bármikor és bárhol!

A legistenibb találmány a forró napokra a beauty mist, ami egy ködspray. Hogy lehet elkészíteni? Egy szóróadagolóval ellátott palackba tegyen uborkát, mentát és vizet. A kifinomultabb változat aloe vera zselé, víz és rózsavíz ötvözete. Vagy próbálja ki a LA ROCHE-POSAY Anthelios frissítő sprayt! Használhatja reggel, napközben, de akkor is, ha sminket visel, és az SPF 50 révén a nap ellen is megvédi.

Barnuljon le azonnal!

Némelyek esküsznek arra, hogy elegendő megfőzni egy feketekávét, és, amíg meleg, vattatamponokkal felhordani a bőrre. Mindazonáltal bizonyára megbízhatóbb lesz a Makeup Revolution Glow Revolution testre és arcra is használható, két tónusváltozatban kapható világosító spray. Mindkettő felüdít, felragyogtat és egészségesen lebarnult külsőt kölcsönöz a bőrnek.

Mentse meg töredező haját!

A haj a nap és a tengervíz hatására rettentően töredezik, de a megoldás egyszerű lehet. Pakolásként a kókuszolaj működik, és akinek ez nem lenne elegendő, vásárolja meg a Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect utazási készletet. Talál benne speciálisan nap által igénybe vett hajra kifejlesztett sampont, kondicionálót és csillogó olajat is.

bonacure

Puhítsa meg repedezett ajkait!

Ön is gyakran szenved attól, hogy ajkai cserepesek, szárazak? Hordjon fel rájuk mézből, cukorból és egy csipetnyi kurkumából készített peelinget, vagy vásároljon NYX Professional Makeup #thisiseverything-et! A készlet nap ellen védő ajak peelinget, ajakápoló olajat és balzsamot tartalmaz, és valóban csodát tud tenni!

Búcsúzzon el a pikkelyes bőrtől!

Mindenütt pikkelyek? Próbáljon hosszában elvágni egy aloe vera levelet, és zselés oldalával tegye az arcára és a testére! Egyszerűbb megoldást szeretne? Itt a Weleda Skin Food Light. A Skin Food, ikonikus krémről van szó, mely egy komplett sor light-tal egészül ki. Ugyanúgy segít, de könnyebben felszívódik!