Dueto Parfums - nagyváros ihlette illatok

A Dueto Parfums niche parfüm márka a közelmúltban jelent meg a piacon. 2010-ben, négy világvárosi ember kapcsolatából született, akik modern városi társadalom ihlette, ultradivatos niche parfümök megalkotásáról döntöttek. Az egyedülálló parfümök, mint a City Oud vagy a Lady Cool nem titkolják az arab parfümiskola bennük rejlő ihletését. Ezt persze rendkívül modern, városi elemek egész sorával gazdagítják.

A Notino a niche parfüm termékek legérdekesebb termékeit forgalmazza. A Dueto Parfums műhelyből származó üvegcsék éppen ezért kerültek kínálatunkba. A Golden Boy niche parfüm által közvetített modern érzésvilág első találkozásra telitalálat. Szinte már az első szippantásra magával ragad. Nem egy mainstream illat, amellyel minden sarkon találkozhat. Azoknak való, akik értenek a parfümökhöz, a divattrendekhez, és valóban kifinomult az ízlésük. És az összes Dueto Parfums parfüm pontosan ilyen.

A Dueto Parfums mottója, hogy az új kozmopolita kultúrát a világ nagyvárosai irányítják. Az aktuális, globális trendek inspirációját hordozzák, amelyeket mindenki követni fog, Párizstól Tokióig, New York Citytől Sao Pauloig. A parfümőrök e trendekkel dolgoznak, és úgy alkotják a parfümöket, mint a divattervezők a ruhákat. A tervezés és a művészet, az arab parfümiskola ismeretei és a kompromisszumok nélkül megválasztott, kiváló minőségű összetevők ötvözésével jönnek létre azok a niche parfümök, melyeket érdemes kipróbálni.

 

City Oud

A City Oud a Dueto Parfums márka legelső parfümje. 2010-ben az "OUD, az új fekete a parfümök világában" jelmondattal vezették be. A City Oud az Arab parfümök klasszikus összetevőjére - a ritka oud fára, amely az idei év top-összetevői közé tartozik - írt, modern, városi óda. Ez az uniszex illat fahéjjal és sáfránnyal nyit, szívjegyében rózsát és tömjént rejt, és végül az oud és a pacsuli érvényesül. Mind nappali, mind esti viseletre alkalmas.

 

Golden Boy

Imádja a bőr és a füst illatát? Akkor ki kell próbálnia Sonia Constant parfümtervező uniszex parfümjét, a Golden Boy! A Golden Boy illat olyan, mintha beleülnénk egy bőrfotelbe, vagy bemennénk egy pici, bőrárukkal teli boltba, érezve, ahogy a bőr illata a virágos és fás akkordokkal, végül az édes vaníliával és a pézsmával elegyedik. Egy melengetően füstös, uniszex illat, amely legjobban az estéhez és a hideg téli napokhoz illik. Különlegessé teszi, hogy mennyire eltérően illatozik nőkön és férfiakon. A férfiakon hihetetlenül férfiasan és vonzón, a nőkön pedig titokzatosan, finoman és egyben rendkívül izgatóan hat.

Dueto Parfums

Uber

Az aromás Uber már első szippantásra megragadja: a gyömbér, a koriander és az üröm keserű aromájának kombinációja más parfümökkel összetéveszthetetlen. Michel Girard tervező mesterien ötvözte ebben az illatban az üdén fűszeres, aromás, valamint fás jegyeket, és igazán különleges, uniszex illatot hozott létre. Amennyiben kedveli az eredeti, fás parfümöket, az Ubert feltétlenül próbálja ki!

 

Citiver

Kezdetben üde, zöld illat, amely fokozatosan fás és füstös tónusokra vált. A Citiver parfüm egy nyüzsgő nagyváros üde zöldjét idézi. A férfias vetiver eredeti feldolgozásával tűnik ki, amely jelentős szerepet játszik benne. S bár a parfümöt uniszexként említik, illatát inkább a férfiak fogják kedvelni. Az illat Ursula Wandel tervező alkotása. Egész napos viseletre alkalmas, és tartósságával kellemesen meg fogja lepni.

 

Lady Cool

Körte és kardamom édeskés illata, rózsa és jázmin jellegzetes virágos aláfestése, az alapjegyben pedig szantálfa és vanília. Lady Cool egy nagyon kellemes, fás, női parfüm, enyhén édes felhanggal, Olivier Pescheux neves parfümtervező alkotása. Legyen "lady cool", próbálja ki ezt a különleges niche illatot, melyet stílusos, metál-rózsaszínű üvegcséjével, a modern nőknek szánták!

Dueto Parfums

City Love

Romantikus virágok és érzéki, keleti fák tökéletes ötvözete. A City Love kétségtelenül a Dueto Parfums márka egyik legsikeresebb parfümje. Púderes ibolya, bódító rózsa, friss citromfű, majd ritka oud, pacsulival és indiai papiruszeszenciával. Harmonikus kompozíció, Oliver Pescheux illattervező műhelyéből.

 Eszter