Divat a bronz! A 7 legjobb önbarnító készítmény és 7 tipp a használatukhoz.

Abban valószínűleg egyetértenek velem, hogy a napbarnítottság mindenkinek jól áll. Hát ne várjon a nyárra, hisz az önbarnító krémek segítségével már most szép barna lehet a bőre. Ezek a krémek könnyen, gyorsan és UV sugárzás nélkül biztosítják a bőr bronz árnyalatát.

Mindennek az alapja a megfelelő önbarnító készítmény kiválasztása, valamint annak helyes alkalmazása, mert a rossz minőségű önbarnító krém helytelen használata kellemetlen következményeket vonhat maga után. Olvassa el tippjeinket arról, hogy melyek a legjobb termékek és hogyan a legjobb használni azokat.

Hogyan használjuk helyesen az önbarnító krémeket?

  • Az önbarnító krémek használata előtt javasolt testpeeling alkalmazása, mely biztosítja, hogy bőrünk sima legyen, ezzel elekerülve, hogy az önbarnító krém foltokat hagyjon.
  • A bőrt alaposan törölje meg törölközővel, majd hidratálja azt – leginkább a könyök, térd, boka és az orrlyukaknál.
  • Olyan önbarnító készítményt válasszon, mely megfelelő a bőrszínéhez. Ne olyat válasszon, amilyen bőrszínt el szeretne érni. Jobb 3-4 applikálást várni a kívánt szín eléréséhez.
  • A krémet tenyere segítségével vigye fel (alkalmazhat latex kesztyűt). Mindig legalább egy teás kanálnyi mennyiségű krémet masszírozzon a bőrébe körkörös mozdulatokkal haladva alulról felfelé. A karját és a tenyerét hagyja utoljára.
  • Vigyázzon az arcon való applikálásnál! Az ujjvégek segítségével valóban kis mennyiséget vigyen fel a homlokra, arcra, orra és az álra, amjd középről kifelé haladva kenje szét. Legyen óvatos az orr körül és a felső ajkaknál, mert ezek a részek általában szárazabbak és hajlamosak több színt elnyelni.
  • Várjon minimum 10 percet, amíg a bőre felszívja a krémet. Ezután baba púderrel hintse be a bőrét, így fixálva a színt. Ne tusoljon minimum 6-8 órát!
  • Hogyan távolítsuk el a sötét foltokat? Elég azt a részt kb. 2 percen át fél citrommal bekenni.

Melyek a legjobb önbarnító készítmények?


MATIS Paris Réponse Soleil önbarnító krém sprayben

L'Oréal Paris Sublime Bronze önbarnító spray minden bőrtípusra

Dior Bronze Auto-Bronzant önbarnító olaj testre és arcra

Clinique Sun Self Sun önbarnító testápoló tej

Tipp az érzékeny bőrre - Bioderma Photoderm Autobronzant önbarnító spray

Amennyiben azonnali napbarnított hatást szeretne elérni, próbálja ki:

AirStocking For Body test make-up

AirStocking Premier Silk spray harisnya

Mondja el a többieknek, melyik az Ön kedvenc önbarnító készítménye …

napozás