CK ONE SUMMER: KÖNNYED NYÁRI REZDÜLÉS

CK One Summer 2021

A CK ONE by Calvin Klein már bevezetett uniszex citrusos illat.  A sokszínű világ univerzális szellemiségét testesíti meg.  Az ikonikus illat bátran vállalja merészségét, ugyanakkor fiatalos, friss egyszerűséget áraszt.  Az egyéniséget és egységet ünneplő illat a korlátlan lehetőség izgalmát idézi fel. A parfüm a zöld tea, a papaya és a bergamott frissítő jegyeit egyesíti.  Ezt hozza tökéletes egyensúlyba a szerecsendió, az ibolya, a kardamom és a rózsa lágy hangsúlyaival.  A CK ONE a férfias és nőies párbeszéde. A CK ONE forradalmi, elutasítja a hagyományos társadalmi nemi sztereotípiákat, egyetlen, férfiaknak és nőknek egyaránt tetsző uniszex illatban harmonizálja a virágos női és férfias pézsma jegyeket. 

CK One Summer összetevők

A rekkenő amerikai sivatag hűsítő oázisa ihlette új, korlátozott kiadású, üdítő, friss CK ONE SUMMER olyan nemhez nem kötött illat, amely a nyarat ragyogó, citrusos-fás illatjegyekkel ünnepli. Az energiától pezsgő illat mandarin, gyömbér és tengeri só fejjegyei az óceáni szellőt idézik.   A zsályás szívjeggyel színezett szantálfa és borostyán alapjegy izgalmas, érzéki illatot áraszt.  Az erőlködéstől mentes fiatalság illata, a CK ONE SUMMER egy hosszú nyári tengerparti nap végtelen örömét hozza el.

A Mishko által tervezett szürreális üvegen a kékből zöldbe olvadó árnyalatok alapján torzított, hőség ihlette betűkkel tűnik fel a szöveg. 

Az új CK One Summer illat

Ingyenes szállítás jár a CK One illatkollekcióból történő vásárláshoz, az újdonságok vásárlásához pedig különleges ajándék.