CK EVERYONE - tiszta hitelesség

CK EVERYONE – egy uniszex illat

A Calvin Klein bemutatja a CK EVERYONE-t: a márka első tiszta, uniszex és környezettudatos illatát.

Az idők változnak, és az új generáció egy friss, fiatalos minőséget adott a világnak. Most nem a nemek és besorolások számítanak, hanem a korlátlan hitelesség, egyéniség és önazonosság, amely szembeszáll a sztereotípiákkal és társadalmi normákkal. Napjainkban a berögzült állapottal elégedetlen fiatalság tudatosan törekszik a környezetbarát és fenntartható életstílusra, hogy bolygónk élhetőbb hely legyen.

A fiatalok igényeit szem előtt tartva és az ők mindent megkérdőjelező eltökéltségüknek megfelelően a híres parfümmester, Alberto Morillas egy olyan jövőbe mutató, citrusos illatot alkotott, amely egyesíti az organikus narancs, az érzéki pacsuli, a cédrus és a pikáns gyömbér elemeit egy uniszex, teljesen transzparens érzésben. A kék tea esszenciájával és a tiszta, vizes jegyekkel ez a könnyű nappali parfüm az egyéniséget tükrözi, amely kötelékektől mentesen, elfogulatlanul vallja magáénak több közösség értékeit is.

Egy friss és tiszta illat

A korszellem igényeire reagáló CK EVERYONE a fiatal tudatosságot fejezi ki a fenntarthatóság modern felfogásával. Ez a desiger uniszex illat teljes mértékben vegán – természetes forrásból származó összetevőket tartalmaz, és még a csomagolása is újrahasznosított anyagokból készül, amely ismét újrahasznosítható a pumpa eltávolítása után.

A vibráló, fiatal energiával átszőtt és kulturális mozgalmakkal teli modern világunkban a korlátok átadták a helyet az önazonosságnak. Élje át a tiszta hitelességet, és fejezze ki önmaga minden oldalának szeretetét az új CK illattal.

A CK parfüm egy tiszta, transzparens és teljesen gendersemleges érzésben egyesíti a narancs citrusos illatát, az érzéki pacsulit és a mély, földes jegyeket.

Calvin Klein – vegán és természetes