CC krém – tudja mi az?

CC krém – tudja mi az?

Hallott már az új CC krémekről? Amennyiben még nem, akkor olvassa el a következő cikket, melyből mindent megtudhat a dekoratív kozmetika fenomenális újdonságáról, mely már ilyen rövid idő alatt is a hölgyek kedvencévé vált az egész világon.

Mi a különbség a BB és a CC krémek között?

Nem olyan régen jelentek meg a piacon a mára már közkedvelt BB krémek. Sok előnyük van – tökéletesen hidratálják a bőrt, valamint tartalmaznak bázis alapot, alapozót, élénkítőt és szűrőt a napsugarakkal szemben. A BB krémek használata ezért nagyon praktikus, könnyű és gyors. Mindent, ami fontos a bőrének megtalálhat egy tubusban. A BB krém könnyen szétkenhető az arcon és nagyon természetes hatású – éppen ezért kedvence rengeteg hölgynek, ők használják ezeket a termékeket szinte minden nap. Bár rengeteg jótékony hatással bírnak a BB krémek, mégsem ajánlottak olyan típusú bőrre, mely pattanásos, valamint szintén nem javasolt a szem alatti sötét karikák kezelésére. A bőr ilyen jellegű tökéletlenségeire a BB krém mellé szükséges korrektor vagy klasszikus make-up használata is, hogy a hatás megfelelő legyen. Viszont a szépségipar folyamatosan halad előre és fejlődik. Éppen ezért a tudósok 2013 -ban tovább fejlesztették a BB krémet, és megjelentették a piacon az első CC krémeket, melyek képesek kielégíteni a bőr minden igényét, tökéletesen eltakarják a bőr tökéletlenségeit és biztosítják a bőr megfelelő táplálását.

Nagyszerű fedőképesség és tápláló tulajdonságok!

A CC krémek (Colour Control vagy Colour Correction) különlegessége abban rejlik, hogy a BB krémek nagyszerű tulajdonságain és összetevőin kívül szerkezetük könnyebb és hosszan tartóbb, mely jobb fedőképességet biztosít és kiválóan egyesíti a bőrt. A CC krém különleges tápláló anyagokat tartalmaz, mint például a C vitamin. Vannak olyan CC krémek is, melyek speciális anti-aging összetevőt tartalmaznak, melyek az érett bőrre alkalmasak.

Próbálja ki a Max Factor márka új CC krémét!

Ebben az évben jelent meg a professzionális Max Factor márka exkluzív CC kréme, ettől a márkától már megszokhattuk, hogy mindig nagyon jó minőségű termékeket kínál. Az új Max Factor Colour Correcting Cream CC krém tökéletesen egyesíti magában a make-up -ot és a tápláló krémet, így a használat után azonnal korrigálja a bőr tökéletlenségeit. Az eredmény egészséges, természetes és tündöklő hatású bőr, melyen nem látszik semmiféle hiba.

A Max Factor Colour Correcting Cream CC természetes összetevőket tartalmaz, mint például vadrózsa, uborka vagy homoktövis kivonatát. A CC krém tökéletesen hidratál és egyenletes tónusúvá teszi a bőrt, valamint speciális védő faktorral SPF 10 védi a bőrt a nap káros sugaraival szemben.

A CC krém használatának hála mindig gyorsan és könnyen elkészítheti a sminkjét, hiszen nem kell külön krémet, alapozót és korrektort használnia. A CC krémmel rengeteg időt takaríthat meg, belefér minden retikülbe, melyet értékel majd a hétköznapok rohanásában és az utazások során. A CC krémmel gyönyörű lesz minden helyzetben, és rövid időn belül elképzelhetetlen lesz nélküle a sminkelés.

Hallott már az új CC krémekről? Amennyiben még nem