Carolina Herrera Good Girl: a jó kislányok illata

Carolina Herrera Good Girl

Carolina Herrera Good Girl parfüm: a mindnyájunkban ott lakozó jó és rossz kislány

Hallja ezt? Ez a hang az éjszakai nagyváros utcáin sietősen kopogó tűsarkak hangja. Igen, ez ő, az Ön kedvenc Good Girl illata Carolina Herrera műhelyéből. Ez a 2016-ban megjelent parfüm a klasszikus és a szokatlan akkordok merész társítását testesíti meg. Egy olyan addiktív kombináció, amivel nem tud majd betelni.

A modern nő kettőssége

Carolina Herrera Good Girl hivatalos szlogenje így hangzik: „It‘s so good to be bad!“. Tökéletesen jeleníti meg azt a látomást, ami ezt az illatot ihlette. A márka alapítója, a világszerte híres venezuelai divattervező, Carolina Herrera, a modern nő kettősségét tárja fel benne. Minden lány személyisége konfliktusok, ellentétek és ellentmondások tükröződése: minden hölgy merész és szexi, elegáns és titokzatos, jó és rossz egyszerre.

A Good Girl parfüm a modern öntudatos nőt az ellentmondásosságában testesíti meg. Ez az innovatív illat a nők bonyolultságát ragadja meg, hiszen minden nőnek ugyanúgy megvan a maga örömteli és világos oldala, mint ahogyan a szeszélyes és sötét oldala is.

Ellentétekkel teli illat

A Good Girl parfüm Louise Turner parfümőr alkotása, aki az illatban eredeti és meglepő kombinációk alkalmazásával fejezte ki a női kettősséget. Az összetevők némelyike itt olyan alkotóelemekkel jelenik meg, melyeket rendszerint ellentmondásosnak tartanak. Gyengéd és intenzív, könnyű és erős, ártatlan és bűnös, kifinomult és csábító esszenciákat talál benne. Az eredmény ugyanakkor a hagyományos és új keletű összetevőket egyesítő, egyedülálló és ötletes kompozíció.

A Carolina Herrera Good Girl parfüm üvege

Addiktív harmónia

Carolina Herrera Good Girl parfümjében minden kislány világos és árnyékos oldala is megmutatkozik. A világosakat az üde jázmin és a különleges tubarózsa képviseli. A melengető gurmand jegyek, mint a kakaó és a tonkabab, a sötétebb női oldalt testesítik meg. A mandula és a pörkölt kávé esszenciája pedig energiával tölti meg az illatot. Ezen kívül a harmonikus összjátékban az alkotóelemek között ott találjuk a pézsmát, pacsulit és a megbízható cédrusfát is.

Az eredmény egy egyedülálló, rendkívül érzéki, keleties-virágos illat, mely a természetes női szépséget és eleganciát hangsúlyozza. A Good Girl illata kivételesen melengető, így a hűvösebb időszakokra ideális. A kék füstüvegből készült, arany sarkú tűsarkút formázó üvegcse még tovább hangsúlyozza az illat egyedülállóságát.

Szerző: Notino