CALVIN KLEIN WOMEN: Egy illat, nőktől nőknek

ck women

Raf Simons legelső parfümje, a CALVIN KLEIN WOMEN a nők sokszínűsége előtt tiszteleg.

Kifinomult, mégis erős. Érzéki, mégis friss. A CALVIN KLEIN WOMEN egy fás virágillat, amely magába zárja a nőiességben rejlő kontrasztok sokféleségét.

Honorine Blanc és Annick Menardo parfümkészítők olyan illatot alkottak meg, amely nem csak egy nőt ünnepel, hanem számos nőt – a nők rendkívül sokszínű csoportját, akik mind sajátos, különleges egyéniséggel bírnak.  A szabadságérzetből és a határtalan lehetőségekből merített inspirációnak köszönhetően a modern nő nőiessége minden elemét büszkén éli meg.

ck women

A lágy narancsfavirág-szirmok és a friss eukaliptusztermés illata felfedi az alaszkai cédrusfa jegyeit. A fül mögé és a csuklóra felvitt könnyed réteg életre hívja a női érzékiséget. Viselje az illatot könnyedén a reggeli órákban, majd az est közeledtével vigye fel több rétegben.

ck women

A márka legújabb #IAMWOMEN jeligéjű kampánya az összes nőt egyesítő kollektív egyéniséget hirdeti. A sokaság és az egyediség kombinációja. Az illat, amely az új generációt inspiráló fiatal hollywoodi ikonokat és a régi idők legendás nőit ünnepli.

ck women

A kampány arcai, Lupita Nyong’o és Saoirse Ronan színésznők az őket inspiráló nőkről mesélnek – legyen szó időtlen legendákról, vagy családjuk női tagjairól. A „Kik az Önben rejlő nők?” kérdés olyan globális párbeszédet kíván elindítani, amely során nők mesélnek sajátos egyéniségükről, és megemlékeznek azokról a nőkről, akik szerepet játszottak személyiségük formálásában.

ck women

Fedezze fel a kollekció teljes kínálatát: CALVIN KLEIN WOMEN parfümtusfürdő és testápoló.