Búcsúzzon el az aknétól a Vichy Normaderm Phytosolution újdonságaival

Problémás a bőre? Ne féljen, nincs vele egyedül. Az akné már régen nem csak a tinédzserek problémája. Pont ellenkezőleg. Különböző formáinak valamelyike a felnőtt generáció több mint 40%-át érinti. Az akné elleni küzdelem látszólag egy soha véget nem érő távfutás. Szerencsére napjainkban számtalan olyan megoldás kínálkozik, hogy valamivel közelebb hozza a megálmodott célt.

aknés arcbőr

Hogyan keletkezik az akné?

Ennek megállapítása nem mindig olyan egyszerű. Legtöbbször több faktor kombinációja áll a keletkezése hátterében. Lehet olyan életvitel következménye, melyből hiányzik az egészséges adag gyümölcs, zöldség, rost és omega-3 zsírsavak, de akár nem elegendő vízbevitel is okozhatja. Az egyszerű cukrok és tejtermékek is képesek szépen meggyötörni az arcbőrt, ezért érdemes mérsékelni azokat. És mit NEM szabad az arcbőrrel csinálni? Nyomkodni a pattanásokat!

Általában a bűnösök közé sorolhatjuk még a hormonális egyensúly megbomlását, a dohányzást, a stresszt, a légszennyeződést és a gyógyszereket is. Kevésbé ismert tény, de a napsütés is fontos kiváltó tényező lehet. Sokan közülünk úgy gondolhatják, hogy nyáron a bőrük állapota pont a napsütésnek köszönhetően javul. Azonban a pattanások ugyan kevésbé látszanak, de a napocska kiszárítja az arcbőrt, ráncosodást okoz és mélyebbé teszi a hegeket, így azok még jobban látszanak majd. Mi következik ebből? Ne feledkezzen meg a napsugárzás ellen védő SPF krémek használatáról.

Úgy döntöttünk, hogy körmére nézünk az aknénak, és olyan újdonságokkal próbálunk vele szembeszállni, melyek rövid idő alatt minden problémás bőr esetén bekerültek a must-have termékek sorába. A Vichy olyan új Normaderm Phytosolution termékcsaládot jelentetett meg, melybe két bőrhibák elleni harcos, a mélytisztító gél és a kettős hatású korrekciós arcápoló tartozik. Mire képesek így együtt? Azt megtudhatják Barbitól, a Notino specialistájától, aki úgy döntött, hogy kipróbálja, mit tudnak, és beszámol a tapasztaltakról.

aknés arcbőr

Barbi véleménye

Az arcbőröm nem egyértelműen aknés, inkább apróbb hibákkal küzdő, kombinált bőrnek mondanám. Nekem a kitágult pórusok és néha egy pár pattanás okoz gondot, ám ezeknek a pattanásoknak sem megjelenésük előtt, sem eltűnésük után semmilyen jelük nincs. Egyszerűen csak megjelennek és eltűnnek.

Be kell vallanom, hogy nagyon meglepődtem a Vichy Normaderm Phytosolution kedvező hatásától, mely nagy ámulatomra már az első használat után teljesen észrevehető volt. A pórusok azonnal összehúzódtak, ami még egyetlen más készítmény esetén sem fordult velem elő, főleg nem ilyen gyorsan. A bőrömet szépen egységes tónusúvá és mattá tette.

Annak ellenére, hogy a Phytosolution korrekciós arcápoló szépen hidratál, ami a nagyon kellemes textúrájának köszönhető, rászoktam, hogy mindennap alapozó bázisként is ezt használom. Egyetlen egyszer sem volt olyan érzésem, hogy valami ragacsos van a sminkem alatt.

Annyira meg vagyok vele elégedve, hogy az első adandó alkalommal a nővéremnek is, akinek kellemetlen helyi aknék keserítik meg az életét, ezt ajánlottam. Az én kiváló tapasztalataim alapján neki is tökéletesen bevált, és már ugyanúgy a napi rutinja részévé vált, mint nekem.

 

Hogyan szűnik meg az akné?

Az arcbőrt mélyrehatóan tisztító gél és az azt regeneráló korrekciós arcápoló hatékony természetes összetevőkre alapozva működik. A hatásos szalicilsav és az antioxidáns CG-vitamin az akné keletkezésének minden fázisát célba veszi. A sérült bőrgát helyreállításáról Vichy termálvíz, probiotikum és hialuronsav gondoskodik. Már nyolcheti rendszeres használata után láthatóan ragyogóbb arcbőrt lát majd a tükörben, és lassan kezdhet elbúcsúzni a hibáktól, amikből egyre kevesebb lesz.

Normaderm Phytosolution kipróbálását tervezi? Mesélje el nekünk, hogy önnek hogyan segített az új termékcsalád!

aknés arcbőr