Boss Bottled United: Illat férfiaknak, kik hisznek magukban

hugo boss

A Hugo Boss önbizalommal teli termékmárka, illatai is ezt tükrözik. Olyan férfiaknak készült, akik az alapelvekhez hűek, és nem engedik, hogy mások a ebből kibillentsék. A többi férfihoz jó csapatjátékosként viszonyulnak, és önbizalommal, céltudatossággal és bátorsággal rendelkezőknek látja őket, akik nem félnek az akadályok leküzdésétől. Ezeket a tulajdonságokat sugallja a korlátozott számban készült Boss Bottled United illata is, amely a 2018-as évi labdarúgó világbajnokság alkalmából készült.

Mindahányszor, amikor az hallom, hogy „ Hugo Boss illat férfiaknak”, felkelti figyelmemet. Ugyanis azok, akik ezt az illatot viselik magukon, átlagon felülien előzékenyek, önbizalommal rendelkeznek, de egyáltalán nem beképzeltek, vagyis valódi Férfiak. Mintha a Boss illatait csakis a ő személyiségük alapján készítenék. Tehát... amikor arra vártam, hogy megszagolhassam a Boss Bottled United újonnan előállított illatát, több mint kíváncsi voltam. Ami a férfias illatokat illeti, a Boss termékmárkához tartozók mindegyike elnyerte a tetszésemet, ezért feltételezem, hogy az United illata sem fog csalódást okozni sem nekem, sem Önnek.

A selymesség és az erő ötvözete

Boss Bottled United illatát egy ezüstösen csillogó fém palackba öltöztették. Ez egy kicsit „hűvös” érzést áraszt, mint csaknem minden férfi. Ám ez az illat egyáltalán nem hagy hidegen. Először a menta friss illatát érzi meg, majd ezt követi a narancs és a Dél-Afrikából származó buchu növény illata. E három illat ötvözete felébreszti a figyelmét... és ekkor egyszeriben kibontakoznak a fás illatok is, megérzi a selymesség és az erő keveredésének izgatóan bódító hatását.

hugo boss boss bottled united

Tiszta (labdarúgó) inspiráció

A limitált Boss Bottled United pontosan ilyenné akart válni. Ezen illat megalkotásakor a fő inspirációt a focirajongók adták, a motorja pedig az idei labdarúgó világbajnokság volt. A fizikai erő, a sportszerűség és csapatszellem, a fair play magatartás iránti érzék, ugyanúgy mint a küzdőkészség, gyorsaság és az adrenalin. Ez ebben az illatban mind megtalálható, és még egy kicsivel több is! Ez az illat nem takarja el viselőjének saját egyéniségét. Akárcsak az összes labdarúgó, minden férfi különálló, összetéveszthetetlen egyéniséggel rendelkezik, viszont a csapat összehangoltan játszik. A termék arca ezért négy kiváló labdarúgó: Harry Kane, Philippe Coutinho, Julian Draxler és Alvaro Morata. (Ha nem ismerné őket, keressen rájuk az interneten. A Hugo Boss ezzel kedves hölgyeink számára is még vonzóbbá válik!)

boss bottled united

Mindennapi használatra és különleges alkalmakra

Számomra a Boss Bottled United illata minden esetben tökéletesen kielégíti a jó értelemben vett tiszta férfiasság jelképét. Erős illat, viszont bizonyos mértékű modern finomságot is megtart, amit a partnerén mindegyik nő értékelni tud. De természetesen ezt maguk a férfiak is nagyra tartják. A Boss Bottled United ugyanis ugyanúgy jól bevált a mindennapi használatban, mint azon alkalmakkor is, amikor „látszani” szeretnénk. Használóját mindenkor jól szolgálja és reprezentálja. (És mi, hölgyeim, ennek az illatnak köszönhetően megkegyelmezhetünk a labdarúgás rajongóinak, mert az, ami ilyen kiváló parfüm használatára inspirálja őket, lehet, hogy mégis valami jót tartogat magában!)

boss bottled united