Bőrfeszesítés a fürdőruhaszezonra

Bőrfeszesítés a strandszezonra

Azt gondolta, hogy a bőrfeszesítés csak a combokat, a hasat és a feneket érinti? Tévedés, átfogó módon szükséges foglalkozni a témával. Mire lenne jó a feszes has, ha például felkarjai petyhüdtek lennének? A feszesítőkrémek nemcsak feszesítik a bőrt, hanem hidratálják, tonizálják, elvezetik a visszatartott vizet, megszüntetik a narancsbőrt, revitalizálnak és fiatalos megjelenést biztosítanak.

A FESZESÍTŐ BŐRÁPOLÓK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYAI

  • 1. Ahhoz, hogy az eredmény hatásos legyen, használjon feszesítőkozmetikumot rendszeresen, reggel és este is. Eredménye a feszes bőr lesz.
  • 2. Vigye fel zuhanyzás vagy fürdés után, ideálisan a még enyhén nedves bőrre, és körkörös mozdulatokkal masszírozza bőrébe a lábfejtől a szív irányába.
  • 3. Koncentráljon a problémás területekre, ezek a combok, a fenék, a has és a felkarok.
  • 4. Ha szeretné támogatni a feszesítőkrémek hatását, használatuk előtt zuhanyozzon le hideg és meleg vízzel váltakozva. Ezzel felgyorsítja a bőr vérkeringését, javítja a hatóanyagok felszívódását és erősíti a feszesítő hatást.
  • 5. Sportoljon. Ha van rá lehetősége, legalább hetente kétszer. Tónusossá teszi az izmokat, javítja a hangulatát, és bőre is feszesebb, simább és ragyogóbb lesz.

A nyak és a dekoltázs bőrének feszesítése

A bőr a nyaki részen és a dekoltázsnál nagyon vékony, érzékeny és állandóan ki van téve a külső hatásoknak, ezáltal hajlamosabb a sérülésekre is, éppen ezért elsőként láthatók rajta az öregedés jelei is. Használja a Clarins Super Restorative Décoletté and Neck Concentrate feszesítő krémet a nyakra és a dekoltázsra, mert összességében erősíti a bőrt, kisimítja a nyak redőit és a dekoltázs finom ráncait, valamint megszünteti a pigmentfoltokat. Ha szeretne egy univerzális megoldást az egész teste számára, és nem csak a nyakra, dekoltázsra, akkor megfelel a feszesítő testápoló krém is. Próbálja ki a Payot Body Élixir Crème Sublime tápláló és bőrfeszesítő testápoló krémet, amely gazdag állagának köszönhetően mélyen hidratál és táplál, javítja a bőr rugalmasságát és elasztikusságát.

A mellek feszesítése

Minden nő álma a feszes és formás mell. A sportoláson, a megfelelő étrenden és a jól illeszkedő melltartón kívül a krémek is segítenek – az Elancyl Fermeté feszesítő testápoló dekoltázsra és mellre az antioxidáns és feszesítő összetevő komplexnek köszönhetően a mell bőrét feszessé, hidratálttá és bársonyosan simává teszi. Úgynevezett belső támogatást és védelmet biztosít és megőrzi feszességüket. Ha gyors hatásra van szüksége például egy esti parti előtt a mell és a dekoltázs feszesítésére, próbálja ki a jégkockás masszázst egy kendőn keresztül. A bőr gyorsan megfeszül és felgyorsul a vérkeringése.

Bőrfeszesítés a combokon

Nem fogjuk áltatni, feszes combokat természetesen leginkább edzéssel lehet elérni. De segíthet egy feszesítőkrém is, például a Shiseido Global Body Care Replenishing Body Cream, amely juzumagkivonatának köszönhetően támogatja a kollagén- és elasztinképződést, és összetételével pedig megújítja a bőr rugalmasságát, textúráját és fiatalos vitalitását. Hasonló hatású a Clarins Extra-Firming Body Cream feszesítő testápoló krém is, amely hatékony növényi kivonat tartalmának köszönhetően bőre feszes és bársonyosan selymes lesz.

Hidratálás és feszesítés egyben

Egy jókora adag hidratálás elengedhetetlen a rugalmas bőr érdekében. A Shiseido Global Body Care Firming Body Cream feszesítő, hidratáló hatású testápoló krém nedvességgel látja el bőrét. Mindkét készítmény táplálja, hidratálja és feszesíti az egész test bőrét, és bársonyosan selymessé és ragyogóvá teszik.

A fáradt és megereszkedett bőr megerősítése

A fáradt bőr szürkés tónusú, petyhüdt, rosszul tonizált és nem egészséges megjelenésű. Meg kell megszabadítani a káros és méreganyagoktól, hogy a bőr visszanyerje vitalitását és frissességét. A Collistar Pure Actives Two Phase Sculpting Concentrate Marine Algae + Peptides kétfázisú bőrfeszesítő szérum a sokkterápia elvén működik, és vízelvezető alga- és peptidtartalmának köszönhetően eltávolítja a testből a felgyűlt folyadékot és zsírt. Rendszeres használatával a bőr simább, feszesebb és tonizált lesz. Alkalmazható a fogyás utáni bőrfeszesítéshez is.

A has feszesítése

A has bőre egy speciális téma. Ráadásul, ha vannak gyermekei, akkor tudja miről is van szó és azt is,hogy a has feszes bőre állandó téma. Olyan intenzív ápolásra van szüksége, amely ráadásul revitalizálja és megfiatalítja a bőrt. Próbálja ki a Collistar Special Perfect Body Anti-Age Lifting Body Cream bőröregedés elleni, feszesítő és fiatalító krémet, amely olyan problémás területekre koncentrál, mint a has, a fenék és a combok. Tonizálja, kisimítja őket, és küzd a gravitáció ellen. A finom és sima bőrért a Shiseido Future Solution LX Regenerating Body Cream feszesítőkrém a speciális Skingenecell 1P komplexnek köszönhetően segíti a bőrt, hogy ellenálljon az öregedésnek, revitalizálja, rugalmassá, simává és észrevehetően fiatalabbá teszi.