Bízzon a természet erejében, és próbálja ki a Nonique biokozmetikát!

Amikor élelmiszert vásárol, ellenőrzi annak szavatossági idejét? Gondolom, igen! Néha nézze meg annak a terméknek is az összetételét, melyet az arcára ken, amivel a haját mossa vagy sminkeli magát. Rengeteg hagyományos kozmetikum tartalmaz olyan szintetikus anyagokat, melyektől jobb lenne óvakodnunk. Ma már léteznek olyan természetes és bio kozmetikumok is, melyek nem tartalmaznak kémiai anyagokat. Ezeket vitaminokkal, hidratáló anyagokkal és antioxidánsokkal váltották fel, melyeket akár az allergiások is használhatnak.

biokozmetika

Éppen ilyen a Nonique kozmetika is. A márka a Noni egzotikus gyümölcsről kapta a nevét, melyet a panamai ültetvényeken természetenek, valamint a latin „que“ szóból, mely magyarul „és” –t jelent. Minden Nonique termék tartalmazza a Noni gyümölcs és az Aloe Vera kombinációját, valamint 14 más kiváló minőségű összetevőt, melyek kizárólag ökológiai gazdálkodásból származnak. A Nonique kozmetikumokat nem tesztelték állatokon, és nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőket. Természetesen kémiai anyagokat sem, mint amilyenek a parabének (ismertek a rákkeltő hatásukról), paraffinok, ásványi olajok (eltömítik a pórusokat és segítik a bőr gyorsabb öregedését), mesterséges színezékeket vagy szilikonokat. 


Miért éppen a Noni gyümölcs?

A Noni trópusi növény gyümölcse, melyet például a Karib-térségben termesztenek, több mint 150 létfontosságú anyagot tartalmaz. A jótékony hatásai már évszázadok óta ismertek – használják őket a népi gyógyászatban, ahonnan tovább terjedtek a fejlettebb államokba is. Magas proxeronine, vitaminok, enzimek és nyomelemek tartalmának köszönhetően sorolhatjuk a Noni terméseit az elsők közé a természetes termékeket illetően. A Noniról például bebizonyították, hogy 800x több vitamint és enzimet tartalmaz, mint az ananász, mely egészséges és fiatalos bőrt biztosít. A Noni gyümölcs kivonata a Nonique márka minden termékében megtalálható, melyek több sorozatba vannak osztva: Anti Aging, Extreme Energy, Hydration, Tropic és Vital. Találhat köztük nagyszerű bio krémeket, szappanokat, tusoló géleket, samponokat és más termékeket. Bízzon a természet erejében, és próbálja ki valamelyik terméket!