Bioderma dermokozmetika

Bioderma dermokozmetika

A különleges francia Bioderma kozmetika már több mint 20 éve van a piacon. A fő küldetése olyan termékek gyártása, melyek alkalmasak a legérzékenyebb bőrre is. A társaság együtt dolgozik jeles bőrgyógyászokkal és neves kutatási központokkal. A Bioderma márka folyamatosan fejleszti a termékeit, melyek jelenleg a világ több mint 70 országában érhetőek el. E márka készítményei igyekeznek megoldást keresni a probléma eredetére és egyidejűleg kezelni annak tüneteit. A Bioderma márka kínálatában megtalálható néhány speciális sorozat is, melyek a bőrtípusok alapján vannak osztályozva.

A Bioderma márka egyik legkedveltebb kollekciója közé tartozik a Sensibio sorozat, mely a nagyon érzékeny bőr ápolására összpontosult. Ebben a sorozatban a száraz és nagyon száraz bőrre találhatóak termékek, de ugyanúgy a kevert vagy zsíros bőrre is. Fellelhetőek olyan különleges micelláris vizek, szemgélek, nyugtató krémek az intoleráns bőrre, vagy exkluzív tonizáló krémek a vörösödésre hajlamos érzékeny bőrre.

A Bioderma márka exkluzivitása abban is megmutatkozik, hogy figyelmét olyan termékek gyártására is fordítja, melyek alkalmasak a gyermekeknek. Az ABC Derm elnevezésű gyermekeknek készült sorozat minden olyan terméket magába foglal, melyekre szükségük lehet a legkisebbeknek. Megtalálhatunk itt tusfürdőket, tisztító törlőkendőket, kiütések elleni krémeket és más nagyszerű készítményeket, melyek a kisbabák bőrének ápolására szolgálnak. Sőt, ebben a kollekcióban a Bioderma nem feledkezett meg az anyukákról sem. A sorozat részét képezik ugyanis feszesítő krémek vagy a striák elleni készítmények, melyek visszaadják a bőr feszességét és rugalmasságát.

bioderma kozmetika

A Bioderma márka nem feledkezik meg a hajápolásról sem. A termékei között megtalálhatóak a Nodé sorozat nagyszerű készítményei, pl. minden hajtípusra alkalmas samponok, valamint olyan termékek, melyek felveszik a harcot a korpával szemben. E sorozat még olyan exkluzív regeneráló hajmaszkokat is tartalmaz, melyek nemcsak a károsult és száraz hajra alkalmasak, hanem az érzékeny fejbőrre is.

Az első ráncok jelentenek gondot Önnek? Akkor próbálja ki a Matriciane sorozat termékeit, melyek exkluzív liftinges feszesítő krémeket kínálnak, melyek megújítják az arc körvonalait, valamint készítményeket a sejtregenerációhoz. Hála a Matriciane sorozat termékeinek a bőr tökéletesen kisimult lesz és tele új energiával. Sőt, a termékek alkalmasak mint kiegészítő regeneráció a bőrgyógyászati beavatkozásokat követően.

Szeretné eltávolítani a túlzott napozás, öregedés vagy más okból keletkezett pigmentfoltokat? Akkor éppen Önnek ajánlott a White Objective sorozat, mely a hatóanyagainak hála segíti a bőr depigmentációját. A bőre tökéletesen egységes, nyugodt és élénk lesz. Ez a kollekció exkluzív krémeket, tisztító tonikokat, hatásos szérumokat és speciális kézkrémeket tartalmaz, melyek segítenek a pigmentfoltokkal szembeni harcban.

A Bioderma márka különleges annak köszönhetően is, hogy segítséget nyújt az atópiás ekcémákkal küszködő embereknek. A speciális sorozat az Atoderm nevet viseli, mely kimondottan a nagyon érzékeny atópiás bőrre készült termékeket tartalmaz. A sorozat teljes körű ápolást tartalmaz: tusfürdő géleket, nappali és éjszakai krémeket, testápoló tejeket, szájbalzsamokat és praktikus szappanokat. Az Atoderm kollekció így teljes kényelmet biztosít az atópiás ekcémával küzdő bőrnek anélkül, hogy irritálná, bársonyos, hidratált és táplált bőrt hagy hátra.
 
A sérült vagy irritált bőre okoz gondot Önnek? Akkor próbálja ki az exkluzív Cicabio kollekció egyedülálló termékeit, melyek segítik a sérült bőr megújulását.