Bemutatjuk az 5 legjobb BB krémet!

A BB krémek, nagyjából négy évvel ezelőtt, nagyon sikeres kozmetikai szenzációvá váltak és azóta is tartják ezt a szintet. A BB krém - beauty / blemish blam - egy univerzális balzsam, amely azon kívül, hogy tökélesíti az arcbőrt, törődik is vele. A BB krém egységesíti a bőr tónusát, hidratálja, élénkíti, kisimítja az apró tökéletlenségeket, mint a ráncok, a pattanások, a szemek alatti sötét karikák vagy a kitágult pórusok, továbbá véd az UV sugárzással szemben is. Legalábbis a reklámokban lévő szlogenek alapján így kellene működnie. Egy fajta BB krém elég kellene, hogy legyen és a többi kozmetikai terméket kidobhatja a szemetesbe. Ezt (és néha még többet is) igéri nagyjából az összes BB krém, de csak némelyik képes rá - és pontosan ezeket szeretném bemutatni. Kiválasztottam Önöknek az öt legjobb BB krémet, amelyeket érdemes megvenni, mivel azoknak köszönhetően biztosan tökéletes lesz az arcbőre.

BB krémek

Nivea Skin Care BB krém

Nagy és kellemes meglepetést okozott a Nivea Skin Care BB krém. Vettem már drágább BB krémeket is, drága márkáktól. Ez a BB krém azonban rögtön öt funkciót ígér - hidratálja és élénkíti az arcbőrt, egységesíti a bőr tónusát, összehúzza a pórusokat, fedi a bőr tökéletlenségeit és véd az UV sugárzással szemben (10 - es UV szűrő). És nem hazudik. A krémnek kényelmes adagolója van és sűrűbb az összetétele, de ennek ellenére könnyen felvihető, gyorsan felszívódik és kellemes az illata. Hogy valójában milyen eredményeket érhet el vele? A krém tökéletesen egységesíti a bőr tónusát és megfelelő a fedése is. Az arcbőr ráadásul természetesnek tűnik, nem úgy, mint egy make-up használata után. Ami a hidratálást illeti, nagyon elégedett voltam. Bár igaz, hogy a nap folyamán az arcbőrt be kell egy kicsit púderezni, én ezt nem tekinteném problémának. Az alacsony ára pedig egy következő pozitívum.

La Roche - Posay Hydreane BB krém

A La Roche-Posay BB krém konzisztenciája szuper, pont jó. Se nem túl folyékony, se nem túl sűrű, továbbá a felvitele tökéletes és könnyen felszívódik. Igazán finom és könnyű állagú, nem zsíros és nem terheli le az arcbőrt, inkább nyugtatja. Egész nap gyönyörűen hidratál, a fedő képességei pedig szintén tökéletesek. Ráadásul viszonylag magas fényvédő faktorral rendelkezik - 20, tehát véd az UV sugárzással szemben is. Számomra ez az első számú BB krém.

Vichy Idéalia BB krém

Ez a BB krém legfőbb előnye, hogy az arcbőrt gyönyörűen élénkíti, tehát nem tűnik fáradtnak és igazán ragyogó. Ezen kívül egységesíti az arcbőrt és fedi a bőr apró tökéletlenségeit is. Konzisztenciája jó, felvitele könnyű és gyorsan felszívódik. Nem túl zsíros, épp jó. Ráadásul többszöri használat után csökkenti a ráncokat, tehát bátran ajánlom az érettebb bőrre is - szimulálja a nappi krémek hatásait a ráncok ellen.

Garnier Miracle Skin Perfector BB krém

Szuper BB krém, szuper áron - összetétele kicsit sűrűbb, de viszonylag gyorsan felszívódik, kellően fed és hidratál. Egy kicsivel zsírosabbnak tűnt nekem, tehát szárazabb arcbőrre ajánlanám, mert különben később, a nap folyamán, az arcbőr csilloghat. Amennyiben az arcbőre kombinált, inkább ne használja. Viszont kipróbálhatja a Garnier Miracle Skin Perfector krémet a pattanásokra hajlamos arcbőrre, amely azon kívül, hogy fedi a bőr tökéletlenségeit, meg is előzi őket.

Olay Total Effects BB krém

Az utolsó BB krém, amit nyugodt lelkiismerettel ajánlani tudok, az Olay Total Effects. Egy nappali hidratáló ápolásról van szó, amely fiatalítja az arcbőrt, méghozzá a legendás Max Factor make-up keverékével. Az arcbőr egészséges és természetes tónusú lesz. A krém tökéletesen fed, hidratálja és táplálja az arcbőrt. Gyönyörű, de eléggé intenzív az illata, tehát amennyiben nem szereti az illatos krémeket, nem ajánlom a használatát. Egyetlen egy dolog, ami nem tetszett ebben a BB krémben, az a tárolásra nem alkalmas (nem praktikus) csomagolás és az adagoló sem éppen ideális. Viszont a hatásai tökéletesek, így kompenzálva van az imént felsorolt két rossz tulajdonság.

 Anita